Jerzy

Jerzy

Ki nyeri meg a Való Világ 4-et? A VV4 nyertese

Való Világ 4 2011. Május 1-én, a munka ünnepén VV Anikó és VV Éva összecsapott az utolsó Való Világ 4 párbajában. Anikó kiesett és Éva mehetett vissza a villába, most már negyedszer. 3 finalista, 3 döntős maradt a luxusbörtönben, akik 1 hét múlva a fináléban végső összecsapást mérnek egymásra. A való világ 4 döntője 2011. május 8-án lesz. Szerinted ki nyeri meg a Való Világ 4-et? Szavazz!

Megnézem »

Gigi és Jerzy romantikus éjszakája videóval

Jerzy Gigi 21. születésnapján nem csak tortát és gyönyörű fehérneműt kapott, hanem egy felejthetetlen éjszakát tölthetett Villabeli szerelmével, Jerzyvel. Egy öt csillagos szálloda elnöki lakosztálya várta a fiatalokat, ahol minden a kényelmüket szolgálta. Az utazás is extra körülmények között zajlott, ugyanis egy helikopter vitte el a párt a szállodához.

Megnézem »

Gigi és Jerzy első csókja – videó

Jerzy A szerelmespár eddig bírta csók nélkül. Az új év első izgalmas kalandja az első csók volt. Új év, új élet, mint tudjuk, ugyebár. Nem úgy történt, ahogy Gigi eredetileg eltervezte, mert nem éjfélkor csattant el a csók, de nem is bánja a lány, mert rájött, hogy nem kell megtervezni, spontán sokkal jobban fog esni. Gigi épp a fürdőszobában készülődött, amikor bement hozzá Jerzy… Már csak az a kérdés, hogy meddig tudják titokban tartani a villalakók előtt.

Megnézem »

Sokak örömére Jerzy is beköltözött

Jerzy Mikulás reggel senkinek nem maradt üresen a csizmája. Laci Mikulás gondoskodott róla, hogy mindenki megkapja méltó ajándékát. Volt aki hajsimítót kapott, volt aki kedvenc hangszerét, és volt aki egy rajongói levelet bugyival. Persze nem örült mindenki az ajándéknak, mert volt, akinek virgácsot hozott a Mikulás. A Villa tisztántartása a lakók feladata, azonban nem mindenki veszi ki a részét a munkából.

Megnézem »

Két Szépfiú a Villában?

Gombi A hétfői szavazás végeredményeként az ivararányok kiegyenlítése érdekében egy Szépfiú költözhetett a Villába. Annak ellenére, hogy a lakók inkább Sanyát vagy Jerzy-t látták volna szívesen, a nézők úgy döntöttek, hogy a csipendél Gombi legyen a tizenegyedik lakó. A Való Világ történetében eddig még nem fordult elő ilyen helyzet, Jerzy-re kétszer annyi néző szavazott, mint Gombira,

Megnézem »