Ildi

Ildi

Verseny Ildi és Éva között

Való Világ 4 Alekosz először jól felidegesítette Évát különböző beszólásokkal, majd vigasztalásként egy megható levelet írt a Törtetőnek. Évának nagyon jól estek a szívhez szóló szavak, amiben Alekosz olyan kifejezéseket használ, mint „különlegesnek érzem a kapcsolatunkat” illetve „szeretlek”. Könnyek között borult az Okostojás karjaiba a lány.

Megnézem »

Évivel párbajozik Ildi

Ildi A hétvége ismét izgalmasan telt a Villában. Volt kihívás, komédiaest, rekordkísérlet, veszekedés és kibékülés. Ildi nagy monológ után kijelölte azt az embert, akit ki akar vinni magával párbajozni. Nem okozott nagy meglepetést, hogy a Évának adta át a zöld kendőt. A Törtető számított arra, hogy ismét párbajoznia kell, így ez már neki a második.

Megnézem »

Ildit nem szerették meg a lakók

Ildi A szerda esti Kiválasztáson – ami sorrendben a harmadik volt – ismét mindenkinek meg kellett mondania, hogy kivel nem akar tovább együtt élni. Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy ne az alapján küldjenek párbajozni valakit, mert haza szeretne menni, hanem mert tényleg nem akarnak vele egy fedél alatt lakni.

Megnézem »