casting

casting

Megasztár Casting – válogatás előzetes

Megasztár Casting – válogatás előzetes

Hamarosan itt van a február 10. és indul a Megasztár 2012. A TV2 egy kis betekintést adott a kulisszák mögé a válogatásokról, melyeket majd a tv-ben is lead a selejtezőkben.

Megnézem »

Ízelítő a válogatásról – Casting Képek

banner_125x125 Szép számmal jelentkeztek tehetségek az RTL Klub sikeres show műsorába, a Csillag Születik 3. szériájába. A tavasszal induló tehetségkutató verklije elindult, a válogatások már elkezdődtek. Mindenki megmutathatja, hogy mit tud, legyen szó éneklésről, zenélésről táncolásról, zsonglőrködésről, prózamondásról vagy bármi másról.

Megnézem »

Csillag Születik Válogatás – összegezzünk..

banner_125x125 Több mint hatezren jelentkeztek a harmadik Csillag születikbe. Ez azt jelenti, hogy még nem fogyott ki Magyarország a tehetségekből, és rengetegen meg akarják mutatni ország-világnak, hogy mit tudnak. Sok jelentkezőben felmerültek a különböző kérdések, melyeket oldalunk hozzászólásai között olvashatunk. Most ezekre próbálunk válaszolni jelenlegi ismereteink szerint.

Megnézem »

1 héttel korábban indul a Megasztár a riválisnál

Ördög Nóra Gyorsan reagált a Tv2: alig három nappal az után, hogy megtudtuk az X-faktor első adásának időpontját, már ismert a Megasztár rajtjának dátuma is. Till Attila az egyik ismert bulvárlap internetes kiadásában fedte fel, hogy a jól ismert tehetségkutató mikor is kerül képernyőre. A műsorvezető emellett még elárult néhány érdekességet is a műsorral kapcsolatban.

Megnézem »

Te, a sztár: az újabb nagy dobás a netről

[A kép nem létezik]Korábban szó volt róla, hogy a Tv2 a saját internetes portáljára várja a lelkes jelentkezőket, akik videofelvételen küldhetik be produkcióikat. Nos, az akció jelenleg is tart, de közben megjelent egy alternatív lehetőség is a dalos kedvű fiataloknak és időseknek. A Te, a sztár nevű új portál a Megasztárral karöltve újabb lehetőséget biztosít a feltörekvőknek. De mi is pontosan az a Te, a sztár?

Megnézem »

Indul a Mega-roadshow

Susan Boyle Június 19-én elindul a várva várt tehetségkutató körút a Tv2 Megasztárjának keretein belül. Tizenkétezer jelentkező száll harcba az Év hangja címért, és sokuknak a roadshow állomásain lesz lehetőségük kivívni a szakmai stáb elismerését, hogy aztán a zsűri előtt élesben is hallathassák hangjukat.

Megnézem »

A bírák ítéletére átok volt a revans

Sebestyén Balázs Több ezren jelentkeztek a Megasztár nevet viselő tehetségkutató 5. szériájába, ám csak egy valaki válhat közülük legendává. A zsűri a meghallgatások során több fület gyönyörködtető hanggal megáldott versenyzőt juttatott tovább, ugyanakkor – ahogy ez egy versenyen lenni szokott – másokat viszont el kellett utasítaniuk. Az utóbbit egyesek nehezen viselték.

Megnézem »

Terjed a bikicsunáj-láz a Megasztárból

Nóri és Balázs Néhány nap alatt meghódította az internetet az a férfi, aki a Megasztár ötödik szériájának előválogatóján az Alphaville együttes Big in Japan című számát dolgozta át. A videó fénysebességgel terjed a különböző videómegosztókon, blogokon és közösségi oldalakon. A Bikicsunáj lassan fogalommá, modern szállóigévé válik.

Megnézem »

Internetes vigaszág a legkitartóbbaknak

Susan Boyle Több újítást hozott a Megasztár 5, legalábbis a jelentkezéssel kapcsolatban. Eltörölték a korhatárokat, emellett már többtagú formációk is próbálkozhattak. Aki nem bírt a kíváncsisággal, élő webkamerás közvetítésen nézhette a castingot a Millenárisról. A legújabb dobás pedig a közönség internetes szavazása: a voksok legalább egy produkciót a zsűri elé jutatthatnak.

Megnézem »

Helyzetjelentés a szereplőválogatásról

Keresztes Ildikó A Megasztár 5. szériájának castingja már az év elején elkezdődött, és egészen március 30.-ig a Millenáris parkban zajlottak a meghallgatások, melyek során több ezren előadták produkciójukat a zsűrinek, több-kevesebb sikerrel. Akadt jó néhány visszatérő jelentkező is a jelöltek között,

Megnézem »