Appril Project

Appril Project

Az Appril Project Ricsinek táncolt

Végül kiderült, hogy az Appril Project Ricsi nélkül lépett fel a csillag születik 2011 színpadára. Aki olvasta előző hírünket, az tudja, hogy az egyik táncos a csapatból, Ricsi lesérült a főpróbán. De nem kell megijedni, mert megmutatták Ricsit is, hogy egyben van és jól van. A produkció végén csatlakozott ő is a tánccsapathoz, de óvatosság szempontjából az elmúlt este ő nem lépett fel. A zsűri igen magas pontszámmal jutalmazta az előadásukat, egész pontosan 37 pontot kaptak.

Megnézem »

Megsérült az Appril Project egyik táncosa

Sajnálattal vettük tudomásul a hírt, hogy a csillag születik 2011 egyik remek tánccsapatának tagja megsérült a főpróbán. Az Appril Project egyik táncosát, név szerint Ricsit a mentő vitte kórházba. Történt ugyanis, hogy a tánccsapat, amikor lelkesen gyakorolt a szombat esti show-ra, sajnos szembesült a péntek 13 balszerencséjével.

Megnézem »

Az Appril Project új műfajt teremt

Az Appril Project egy hihetetlen, tehetséges tagokból álló tánccsoport. Mind technikailag, mind formavilágában remekül teljesítettek. Táncukkal egy új műfajt teremtettek meg, legalább is a zsűri véleménye szerint, mely egyébként erősen pozitív volt, ezt a pontok adásával be is bizonyította. Az Appril Project 35 pontot szerzett, így az előtte lévő versenyzőket maga mögé szorította. Ha szeretnéd újra látni őket, akkor nézd vissza a videón!

Megnézem »

Appril Project az 5. adásban

Az Appril Project megérdemelte a továbbjutást, mert igen megdolgoztak érte. Sok munka és technikai megvalósítás áll a produkciójuk mögött. Nézd vissza a videót újra!

Megnézem »

Úton a döntő felé – 5. adás

banner_125x125 Lement a csillag születik 2011. 2. élő adása is, ami az 5. is volt egyben. 2 adásból válogatták ki 24 emberből azt a 8-at, akik a döntőben mérettethetik meg magukat. A továbbjutásról a zsűri pontszámai és a nézők sms-ei döntöttek. Nézzük meg az elmúlt adás eseményeit, kik jutottak tovább, és kik estek ki.

Megnézem »