Ciki: lány miatt dobta Johnny Deppet a barátnője, Amber Heard

Johnny Depp biszexuális barátnője, Amber Heard kidobta a világhírű színészt – egy másik lány miatt. Az egész világ szegény Deppen nevet.

Nők milliói szívesen lettek volna Amber Heard helyében, aki összejött Johnny Depp-pel. Depp 2012 nyarán szakított 14 éves kapcsolat után Vanessa Paradis-val. Régóta olyan pletykák terjengtek, hogy Amberrel csalta Vanessát, de kapcsolatuk már régóta menthetetlen volt, így tavaly nyáron szakítottak egymással.

Johnny a Rumnapló forgatásán szeretett bele Amber Heardbe, és a kapcsolatuk nagyon jól indult. Olyannyira, hogy már a házasság is szóba került a pár között, Depp pedig egy öblöt nevezett el Amberről. A kapcsolatuk azonban néhány hónap után teljesen tönkrement.

A Deppnél jóval fiatalabb, mindössze 26 éves Ambernek hét hónap elég volt a világhírű színészből. Ambernek állítólag elege lett Johnny állandó hangulatingadozásaiból és kiabálásából, és nem bírta tovább, kilépett a kapcsolatból. A színészt lecserélte, méghozzá egy lányra, egy korábbi francia miniszterelnök, Dominque de Villepin lányára, Marie-ra.

Amber Heard dobta Johnny Deppet a volt francia miniszterelnök lányáért, Marie-ért

Amber Heard dobta Johnny Deppet a volt francia miniszterelnök lányáért, Marie-ért

A Le Parisiennek egy bennfentes elárulta, hogy Deppnek most már biztosan elege van a franciákból, hiszen volt kedvese, Vaness Paradis is francia nemzetiségű. Az is kiderült, hogy Ambert és Marie-t egy közös ismerősük mutatta be egymásnak, és egyből vonzalom alakult ki kettejük között, azóta is együtt vannak. Nemrégiben egy párizsi moziban randevúztak.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: