Celebek ki, valódi Villalakók be!

Szerda este beköltöznek a beszavazó show nyertesei. És ez azt jelenti, hogy a celebeknek el kell búcsúzniuk a Villától. Alekosz, Éva, Olivér és egy testvérpár veheti először birtokba a luxusbörtönt és várhatja napról napra az új jövevényeket. Alekosz az Okostojások kategóriából nyerte el a közönség tetszését.

Reményei szerint visz valaki bilincset a villába, mert bizonyos helyzetekben kellhet, azonban, hogy pontosan mire gondolt az agyonszolizott bőrű Okostojás, az mindenkinek a fantáziájára van bízva. A Törtetők közül Éva utasította két vetélytársát maga mögé. 10 hónapos kapcsolatát hagyja a Villán kívül. A szőke szépség mindent hajlandó megtenni céljai elérése érdekében. Majd kiderül, hogy a Villa nem alakítja-e át véleményét!

A Vagányok legvagányabbika Olivér lett. Bár kissé ellentmondásos személyisége, vagány férfi létére megkönnyezi az önként vállalt elválását szerelmétől, közben dublőrként dolgozik és nem fél semmitől. De hát ha a közönségnek ez kell! Ma este kiderül, hogy melyik testvérpár csatlakozhat a csapathoz.

A celebek addig is prostiknak és kamionosoknak öltöztek be a nézők kérésére. Bea asszony, Virág, Eszter, Benkő és Győzike láthatóan jól érezte magát. Táncoltak, vigadtak és szerepüknek megfelelően egyezkedtek az árakban. Nem tudni miért, de Tóth Gabinak nem volt ínyére a buli, nem tetszettek neki a jelmezek, a játékok és a zenék sem. Láthatóan nem érezte jól magát. Pedig Dániel mindent beleadott, hogy mindenkit megnevettessen: Ő ugyanis nem kamionosnak öltözött be, hanem prostinak és Győzőnek ajánlgatta magát.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. mari szerint:

    alekosz a legjobb

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: