Celebek a Villában

A VV4 beszavazó show kezdetével celebek költöztek be a Villába, tesztelni a kényelmet és a luxust, és nem utolsó sorban szórakoztatni a nézőket addig, amíg az első négy villalakó be nem költözik. A luxusbörtönben lakik néhány napig a fiatal énekesnő Tóth Gabi, a veszekedések nagymestere, a Gáspár házaspár (Győzike és Bea asszony),

 a jó Laci betyár, az egykori playmate, Voksán Virág, a botrányos lantművész, Benkő Dániel és a VIVA legújabb üdvöskéje, Eszter.

A felhozatal magáért beszél. A celebeknek olyan feladatokat kell teljesíteniük, amiket a nézők szavaznak meg, ezzel gondoskodva arról, hogy ne legyen konfliktusmentes a bent töltött időszak. Benkő Dániel hozta a formáját már az első napokban: beugrott a jéghideg vízzel teli medencébe a nézők kedvéért, meztelen testével akarta elcsábítani Virágot, szellentésével elvette Győzike étvágyát reggelizés közben, és nem volt hajlandó megkóstolni a Laci betyár által készített sushi-t.

Virág teljesítette a kiszabott feladatokat: sztriptízelt Benkőnek, kikezdett Győzikével a jakuzziban. Győzike sem volt rest, nem rejtette véka alá, hogy mennyire tetszik neki a szép playmate és nem zavarta, hogy felesége a villából nézi végig a flörtölést. A csapat tagjai legutóbb prostiknak és kamionosoknak öltöztek be. Természetesen a jelmezekről a közönség döntött. A celebek bevállalósak, minden a nézőktől függ.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: