Britney Spears a sógorának szült gyereket?

Britney Spears volt sógorának, Christopher Federline-nak a bejelentése óriási botrányt kavart. Állítása szerint ő az apja Britney fiának, Sean Prestonnak, és nem a bátyja, Kevin.

Britney Spears és Kevin Federline 2007-ben váltak el, két gyermekük született, Sean Preston és Jayden James. Kevin öccse, Christopher meglepő bejelentést tett: azt állítja, Britney legidősebb fia, Sean Preston igazi apja – állítja az amerikai National Enquirer lap. A férfi bíróság előtt vallott arról, hogy  Britney és Kevin házassága idején többször is együtt volt az énekesnővel.

Christopher Federline távolságtartási végzést kért december 18-án, mert állítása szerint Spears megfenyegette, zaklatta és meg is lopta őt. A bírósági jegyzőkönyvben az szerepel, hogy Britney ellopta Christopher pénztárcáját, amikor a volt férje házában járt, és magával akarta vinni a gyerekeket. A pénztárcájában volt sógorának hitelkártyája, amiről 4500 dollárt emelt le. Ráadásul Britney megfenyegette, ha be meri mártani a rendőrségen a pénztárca ellopása miatt, ő kitálal, és elmondja mindenkinek, hogy valójában ő Sean Preston igazi apja. Christopher azt is hozzátette, hogy régóta biztos abban, hogy ő Sean Preston apja, de nem akarta, hogy ez nyilvánosságra kerüljön.

Christopher (balra) és Kevin Federline - Sógorának szült gyermeket Britney Spears?

Christopher (balra) és Kevin Federline - Sógorának szült gyermeket Britney Spears?

“Bevallom, lefeküdtem Britneyvel, amíg a bátyám felesége volt, és én vagyok a gyerek igazi apja, de ehhez a nyilvánosságnak semmi köze” – jelentette ki Christopher. Ahhoz képest, hogy nem akarta a nagyvilággal tudatni ezt az információt, mégis ő pletykálta ki az egészet.

Sem Britney, sem Kevin nem kommentálták eddig a rágalmakat. Egy apasági vizsgálat nyilvánvalóan minden kérdést eloszlatna az üggyel kapcsolatban.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: