Braghini Rozina lerészegedett a Story-gálán

A Jóban rosszban színésznője, a mindössze tizennyolc esztendős Braghini Rozina jóval többet ivott a kelleténél a Story-gálán.

A Jóban rosszban Bodolai Orsija a Story-gála java részében a pálinkás pultot támasztotta, és a sorozatbeli édesapját alakító színésszel, Tóth Rolanddal iszogatott. Bár Roland próbálta visszafogni Rozinát az ivásban, a lány nem hallgatott rá. Az italok elfogyasztása után Rozina a gátlásai mellett a ruháit is kezdte levetkőzni. A lány azonban igen hosszú időre eltűnt a női mosdóban, többen is aggódni kezdtek miatta.

Amikor kinyílt a mosdóajtó, Rozina részegen támolygott ki onnan, összefutott Radics Gigivel, akivel elég fura módon közölte, hogy neki kell megnyerni az Eurovíziós Dalversenyt. Ráadásul meg akart énekeltetni Gigit, és azt kiabálta, hogy “Szeretlek, Gigi!”. Miután kitámolygott a mosdóból, Rozina önfeledt bulizásba kezdett a táncparketten, többen rosszallóan nézték, mit művel a lány. Néha úgy tűnt, Rozina azt sem tudja, hogy pontosan hol van. Később a többi sorozatszereplő asztalához csatlakozott, Cseke Katinka, aki a sorozatban az édesanyját alakítja, csúnyán nézett rá, a többiek pedig összesúgtak, amikor megérkezett. Rozina egy idő után bemászott az asztal alá, állítólag keresett valamit, a sorozat sajtósa próbálta felsegíteni a fiatal színésznőt a földről. Végül sikerült meggyőzni Rozinát, hogy ideje hazamennie, és kipihenni a buli fáradalmait.

Braghini Rozina túl sok pálinkát ivott a Story-gálán

Braghini Rozina túl sok pálinkát ivott a Story-gálán

Rozina később azt nyilatkozta a Blikknek, hogy igazán jó hangulatban telt az este, de igaz, hogy többet ivott a kelleténél. Az ifjú színésznő azt is hozzátette, hogy ez jó társaságban, évente egy-két alkalommal simán belefér.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. bagoly szerint:

    nahat. igy meghurcolni szegeny kiscsajt. az vesse ra az elso kovet, aki meg soha nem lepte at a hatarokat…. most majd jonnek a predikaciok, hogy de hat o kozszereplo, nem szabad igy viselkednie stb. na es? egy fiatal 18 eves lany aki elengedte magat. nem hanyt orditva es nem kuldott el senkit az anyjaba. egeszsegere!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: