Bozsek Márk kiszállt az X-faktorból

Megdöbbentő dolgot cselekedett Bozsek Márk péntek délután. A fiatal énekes úgy döntött, hogy nem folytatja az X-faktor versenyét. Állítása szerint azért, mert nem tudta hozni a megfelelő színvonalt, amit elvártak tőle.

Bozsek Márk akár meg is nyerhette volna az X-faktort. A Barátok közt szereplőjét már nagyon sokan ismerték azelőtt, hogy bekerült volna egyáltalán a showba. Márk nagy eséllyel indult az élő showba jutásért, Geszti Péter pedig úgy döntött, hogy elviszi magával. Az énekes azonban nem volt túlságosan elégedett az élő műsorokban nyújtott teljesítményével, az előző adásban mentora még azt is kijelentette, hogy nem énekelt jól.

A magyar X-faktor történetében még nem volt példa arra, hogy valaki feladja a versenyt. A tavalyi szériában ugyan Zámbó Krisztián többször is kijelentette, hogy ott fogja hagyni a műsort, ha nem megy neki az éneklés, ám végül nem tette meg. A nézettségi listákat toronymagasan vezető X-faktor stábjának csak problémát okoz egy ilyen váratlan bejelentés, ráadásul a versenyző nem hagyhatja ott csak úgy a műsort. A versenyzőknek nagyon sok kötelezettségük van a műsor alatt és után, ezek alól pedig nem lehet könnyedén kibújni.

Bozsek Márk úgy döntött, nem folytatja tovább a tehetségkutatót

Bozsek Márk úgy döntött, nem folytatja tovább a tehetségkutatót

Elképzelhető, hogy Márkot pénzbírsággal fogják sújtani, hiszen megtörténhet, hogy az X-faktor egy hétvégével rövidebb lesz miatta, ami pedig több milliós bevételkiesést jelenthet az RTL Klubnak. Természetesen az is megtörténhet, hogy lesz egy tét nélküli hétvége, ám ez nem biztos, hogy nagy bevételt hozna, hiszen az emberek nem szavaznának olyan nagy intenzitással, mintha vérre menne a dolog. A legvalószínűbb, hogy visszahozzák az élő showba a múlt héten kiesett ByTheWayt, a tinilányok kedvencei pedig kapnának még egy lehetőséget.

Egyelőre még nem tudni, hogy mihez fog kezdeni Márk kilépése után a csatorna.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: