Botrányos: Félmeztelen sztriptíztáncosnők a Voice főpróbáján

Botrányos dolog történt a Voice főpróbáján. Bűdi Szilárd produkciója közben a táncoslányok lekapták a felsőjüket, és félmeztelenül vonaglottak tovább.

Bűdi Szilárd próbáján a felbérelt sztriptíztáncosnők lekapták a felsőjüket, amint az énekes melléjük ért. Szilárd megdöbbent, a fiú mestere, Mező Misi pedig teljesen kiakadt. Misi megérti, hogy szexi a dal, de túlzásnak tartja a topless táncolást akkor is, ha a táncoslányok profi sztriptízesek. Az eset után Mező heves vitába keveredett a műsor kreatív producerével, Wágner Tamással.

Egy klubban nem probléma, hogy a profi lányok vetkőznek, de főműsoridőben egy kereskedelmi csatornán, egy énekversenyen igen. Misinek ugyan nincs problémája azzal, hogy sztriptíztáncosnők működnek közre Szilárdnál, de az igenis baj, hogy nem rá és a dalára fókuszálnak majd az emberek. Ráadásul a műsort nem csak nagykorúak nézik, hanem fiatalok is szép számmal.

Bűdi Szilárd és Mező Misi is kiakadt a félmeztelen sztriptízeseken

Bűdi Szilárd és Mező Misi is kiakadt a félmeztelen sztriptízeseken

A műsor készítői másképp vélekednek a dologról. Szerintük egy főpróbába belefér az ilyesmi, ráadásul Bűdi produkciója is olyan, ami tartalmazhat erotikus jelenetet. Az énekes a You can leave your hat on című dalt énekli Joe Cockertől. A dal a 9 és fél hét című film egyik betétdala, és erre a nótára vetkőzött Kim Basinger a filmben.

Szilárdnak sem nyerte el tetszését a villantás. Úgy gondolja, hogy ez egy motorostalálkozón vagy fesztiválon elfogadott lehet, de nem egy ilyen műsorban. Ő elegánsnak szeretné a produkciót, nem pornográfnak.

Wágner, a kreatív producer ennek ellenére állítja, belefér a produkcióba az erotika, nem is érti, miért húzta fel magát ezen Mező Misi.

A Blikk lapzártájáig tartott a vita Wágner és Mező között, hogy meddig mehetnek el a táncosnők az élő műsorban.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: