Botrány a Megasztárban: Danis Elza esete

Kerekedik a botárny a Megasztár 6 háza táján. A versenyzők sorra esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, bejutottak a legjobb 24 közé, mégis kénytelenek lemondani álmukról, mert nem folytathatják a versenyt.

A minap Danis Elza és Kökény Attila barátja, Nyári Kálmán  is abban a hitben volt, hogy bejutott a legjobb 24-be, ám mégsem utazhatott el a tehetségkutató felkészítő táborába. Vajon miért?

Danis Elza már a Megasztár 4-be is jelentkezett, sőt az 5. szériában is énekelt, de egyik esetben sem jutott be az élő adásba. A fiatal lány nem adta fel álmát, és úgy érezte, hogy a Megasztár 6-ban is ott a helye. Elza teljesen elvarázsolta a zsűrit, legalábbis Mester Tamást, Bochkor Gábort és Bereczki Zoltánt, mert ők hárman megnyomták a tetszést és továbbjutást jelent(het)ő gombot, egyedül Falusi Mariann nem szavazott a lány mellett. Elzára négy zsűritagból hárman szavaztak, vagyis az új szabályok szerint azt jelenti, hogy bejutott a legjobb 24-be.

Danis Elza

Danis Elza - Fotó: TV2

Ám mégsem elég három szavazat, csak az az énekes jut tovább a következő fordulóba, akinek a helyszínen ezt meg is mondják az ítészek. „Valójában csak az kerül a legjobb huszonnégy közé, akinek azt a zsűri a produkciója után, a helyszínen megmondja. A többiek sorsáról, akik három vagy négy lámpát kaptak, de nem hangzott el, hogy a huszonnégyben érezhetik magukat, a zsűri a felvétel után döntött… Ez utóbbi benne van minden jelentkező szerződésében, ahogy Danis Elzáéban is – mondta egy illetékes. Elza így hiába várta a felkészítőtábort, nem mehetett.

Kökény Attila barátja, Nyári Kálmán is Elzához hasonlóan járt. Kálmán dalánál mind a négy ítész megnyomta a zöld gombot, és elismerően nyilatkozott a produkcióról, ezért a versenyző azt hitte, hogy továbbjutott. Ám a tehetségkutató énekesei mindaddig nem érezhetik magukat a legjobbak között, amíg a zsűri ezt ki nem mondja. Kálmánt telefonon értesítették arról, hogy kiesett a TV2 szuperprodukciójából, így nem versenyezhet tovább.

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. szabo bianka szerint:

  szerintem nagyon igazatok van mindegyiteknek nagyon szupik a komentek lajk titeket naon naon 🙂
  sot nagyon jooo hangja van a csajnak, nagyon szeretem a hangjat lajkkkk
  komi ha szerintetek igy van
  csak oszinten

 2. idealista szerint:

  Kedves katinka.

  Ahogy olvasom az írásaidat , te nagyon sokat tudsz!!!!

  Miért zavar a zsűri. Neked a feladatoddal kellene foglakozni és nem a zsűri munkájával. A te dolgod , hogy énekelj , mégpedig olyan jól , hogy tovább is jussáől. Érted????? Ha nem sikerült , lehet nem voltál elég jó. Ezt el kell tudni fogadni.

  Amúgy azsűrinek is van dolga , mégpedig az , hogy el tudja adni magát , és a műsort a közönségnek.

 3. leszko zsanetta szerint:

  sot nagyon jooo hangja van a csajnak, nagyon szeretem a hangjat lajkkkk

 4. leszko zsanetta szerint:

  szerintem tokre, igazatok van mert a zsurik nem kepesek 1 lehetoseget sem adni az enekeseknek, es igy meg szep hogy nincs esejuk, es akkor meg a zsurik azt mondjak hogy,,,, fujj de nem tud enekelni rossz a hangod sajnalom de nem ide tartozol , legalabb adnanak 1 sejt az embereknek…..

 5. Lilla szerint:

  1. Miért lenne botrány, hogy nem jut tovább, ha benne van a szerződésben, hogy mi a feltétel ÉS az nem történt meg?!

  2. Katinka: Hogy lehetne egyből, egy meghallgatás után eldönteni a 24-et? Ha jól tudom, előválogatás után kb 100 versenyző jut a zsüri elé, Namármost, ha -tegyük fel-, rögtön az első 24 versenyzőt olyan jónak ítélik, hogy kimondják rájuk a továbbjutást, akkor a többi hetvenvalamennyi már minek is próbálkozna, hm?
  Amúgy volt, akinek egyből mondták, nem?

 6. dzsc szerint:

  Az Isten áldja már meg, 13 éves a lelkem, minek engedik be egyáltalán a műsorba?? Tuti jó hangja van, és csinos lány is lesz belőle, ha majd felnő! Addig még mutál a hangja, és változik. Egyébként is nézzük meg mire vitték a 8-10 éves “sztárjaink”… Az ilyen tehetségkutató egy lökést tud adni a résztvevőknek, de azzal élni kell tudni! Iskolapadból azt pedig nem lehet.

 7. Katinka szerint:

  …bocsánat…: NEM REJTVÉNY!!!!!

 8. Katinka szerint:

  Megnéztem a tegnapi válogatót.Nem értem, miért nem lehet kimondani: “benne vagy a 24-ben!” Ez rejtvény! Itt a versenyzőkről szól a történet, nem pedig a zsűritagok -időnként- bohóckodásából.A zsűri időnként magamutogató! Ők már “sztárok”!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: