2012. október 16. 9:52.

A showmant és nejét 22,2 millió forintos adócsalással vádolják. Gáspár Győző és felesége, Gáspárné Balla Beáta akár börtönbe is kerülhet, legalábbis az ügyész ezt kérte. 

Győzike mostanában simlis pénzügyei miatt került a címlapokra. Először 10 millió forintot meghaladó adótartozás miatt, tavaly pedig 22,2 millió forintos adócsalás miatt került az újságok címoldalára.

Júniusban a NAV pénzmosás és csalás gyanújával zároltatta Győző vagyonát. Még 2011-ben elhunyt nagymamája vagyona körül voltak gyanús körülmények. A gazdag nagyi ugyanis először 196 millió forintot adott unokájának, Evelynnek és Virágnak három házat vásárolt, valamint a halála után 150 milliós vagyont örököl a showman. A bankszámla azóta zárolva van, az ügyet még vizsgálják.

Gáspár Győző és Bea: hamarosan börtönbe kerülnek?

Gáspár Győző és Bea: hamarosan börtönbe kerülnek?

Most azonban a 22,2 millió forintos adócsalás ügyében vizsgálódnak a hatóságok, nem a nagymama öröksége miatt. Az RTL Kluból kapott 81 millió forintot nem számolták el, a 22,2 millió forintnak megfelelő jövedelemadót sem fizették be.

Az október 15-ei tárgyaláson az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért a házaspárra, miután az ügy harmadrendű vádlottja vallomást tett. A kérdéses 81 millió forint sehol, Gáspárék semmilyen iratában nem szerepel. A pénz úgy tűnik, szőrén-szálán eltűnt, mert a harmadrendű vádlott irataiban sem jelenik meg. Amennyiben a bíróság bizonyítja az adócsalás vádját, a Gáspár házaspár akár 12 évre is börtönbe kerülhet.

Börtönbe kerülhet Győzike és Bea asszony nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Győzike

Győzike öngyilkossággal fenyegetőzik

2012. október 20. 23:41.
VV Zsuzsi börtönbe kerülhet

VV Zsuzsi 3 évre börtönbe kerülhet

2012. augusztus 14. 17:00.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. Virág szerint:

    Hat ezek igen érdekes történetek

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Norbi és Réka a műtét után: a fitneszguru hamarosan felépül

A fitneszguru felesége, Rubint Réka számolt be a műtétről a közösségi oldalán. Három éve diagnosztizálták a szívbillentyű rendellenességet Norbinál, akit ...