2013. július 23. 9:46.

Nádszál vékony, karcsú bombázó lett Győzike lánya. Gáspár Evelynnek bejött az amerikai élet: mióta kiköltözött Miamiba, 12 kilót fogyott. 

Rá sem lehet ismerni a Győzike show-ban még dundi tiniként szereplő Evelynre. A ma már 19 éves lány néhány hónapja új életet kezdett: Salgótarjánból az Egyesült Államokba költözött, hogy tanuljon. A Facebookra kiposztolt képei alapján a Gáspár-lány kicsattanó formában van: karcsú, gyönyörű és szexi, 12 kilótól szabadult meg.

Győzike természetesen nagyon büszke lányára, véleményét pedig nem is rejti véka alá: “Nagyon büszke vagyok a lányomra, hiszen amikor még ment a Győzike-show, jóval hetven kiló felett volt a súlya. Azóta kamaszodott, megnőtt. Már januárban elkezdett tudatosan életmódot változtatni, és a legutóbbi 68 kilóról 56-ra fogyott” – áradozott a Gáspár család feje, majd azt is elárulta, hogy lánya minek köszönheti a csodás fogyást.

Gáspár Evelyn

Gáspár Evelyn személyi edző segítségével 56 kilóra fogyott

“Amióta kint él Miamiban, és iskolába jár, rengeteget sportol. A kinti iskolában köteles mindennap edzésekre járni, ott nem egyszerű testnevelésórák vannak, mint itthon, lehet válogatni rengeteg sport közül, amit nagyon élvez. És külön foglalkozik vele egy személyi edző, aki étrendet is összeállított neki, ezért ilyen csinos” – újságolta Győzike, aki már nagyon várja az augusztust, mert akkor 2 hónap távollét után hazalátogat Evelyn.

Gáspár Evelyn

Győzike lánya Miamiból: karcsú, igazi bomba nőként mosolyog a képen

A képek láttán nem vitás, hogy jót tett a fiatal lánynak a környezetváltozás, a távolság miatt megszűnt a Győzike-show és az azt követő botrányokkal, perekkel tarkított időszak nyomása.

Bombanővé fogyott Gáspár Evelyn – fotók nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Gáspár Laci Egyiptomban (forrás: Bors)

Gáspár Laci Egyiptomba menekült

2013. április 24. 11:41.
Gáspár Laci nem csak fogyasztotta, árulta is a drogot

Gáspár Laci beismerte, hogy drogozott

2013. április 3. 13:38.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi összeszűrte a levet a főnökével: a Jóban Rosszban sztárja a sorozat válófélben lévő producerével jár - értesült a ...