Bihal Roland kiesett, Mester Tamás elbőgte magát

2012. április 13. Péntek. A Megasztár 2012. évi szériájának 5. döntője. Az est témája: Halhatatlanok éjszakája, vagyis elhúnyt előadók dalai.

A Megasztár versenyben lévő 8 énekese azt a feladatot kapta, hogy olyan emberektől énekeljenek világslágereket, akik már nem lehetnek közöttünk. A legtöbb produkció külföldi dal volt, de belecsempésztek a szervezők egy magyar, Cserháti dalt is, amit Szakos Andrea adott elő.

Aki esetleg eddig hiányolta a magyar dalokat a megasztár adásaiból, az tartson velünk a következő (április 20-ai) adásban, ahol is csak magyar dalok hangzanak majd fel.

A következő nevekre kattintva visszanézheted videón a versenyzők produkcióit:

Szakos Andrea, Burgess Benji, Bihal Roland, Nagy Kristóf Bozont, Farkas Jenser Balázs, Nagy Adrienn, Talán Attila, Radics Gigi.

Mester Tamás sírva fakadt..

Igen! Ez a pillanat is eljött. Ugyanis a legutolsó produkcióban Radicsi Gigi éneklése oly mélyen érintette a zenész zsűrit, hogy egyszerűen nem tudta visszafolytani érzelmeit és elérzékenyült. Sőt Gigi előadása a többi zsűrit is megérintette olyannyira, hogy Bereczki Zoltán és Mester Tamás még ölelkeztek is. Radics Gigi éneklését EZEN a linken tudod visszanézni.

Szakos Andrea, Talán Attila és Bihal Roland kapta a legkevesebb szavazatot, így a veszélyzónában maradva új szavazást indított a TV2 a számukra. Szakos Andreát megmentették a szavazatok, így a 2 fiú között döntötte el Falusi Mariann a végeredményt, mely a következő:

Bihal Roland kiesett, Talán Attila továbbjutott..

Nézd vissza Roland utolsó produkcióját:

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: