2013. december 9. 10:27.

Nyolc adást élt meg, és felejthetetlen pillanatokat hozott el a nézőknek a TV2 szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár. A Friderikusz Sándor vezette, négy zsűritagos, tizenkét versenyzővel induló showműsor győztese Bereczki Zoltán lett.

A Sztárban sztár műsorban mindenki ismert személyiség volt. Friderikusz Sándor szórakoztatóan vezette a nyolc héten át tartó versengést, és a zsűritagok, Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk és Majoros Péter “Majka” is kellőképpen hozzátettek a jó hangulathoz. A koncepció ugyanaz volt, mint más showműsoroknál, minden héten kiesik egy híresség.

Végül öten maradtak a döntőben, Szandi, Nótár Mary, Varga Viktor, Bereczki Zoltán és Heinz Gábor “Biga” versenghettek a győzelemért. Az öt versenyző kétszer lépett fel az adás során, egyszer egyedül, egyszer pedig párban. Szandi egyéni produkciója Mariah Carey karácsonyi dala volt, duettpartnere pedig Klárika, ő maga Korda György bőrébe bújt.

Bereczki Zoltán lett a Sztárban sztár győztese

Bereczki Zoltán lett a Sztárban sztár győztese

Nótár Mary egy The Pussycat Dolls dalt hozott el, párosban pedig Mohamed Fatimával lépett színpadra. Mary LL Junior bőrébe bújva rappelt, míg Fatima énekelte a Fekete vonat dalt.

Varga Viktor ismét nő lett egy nóta erejéig, Kylie Minogue bőrébe bújt az énekes. A duettnél azonban már újra férfi volt, Intivel együtt, Dobrády Ákosként adtak elő egy TNT slágert.

Bereczki Zoltán Lang Györgyit személyesítette meg, és Falusi Mariannal Pa-Dö-Dőzött. Egyéni előadásában Zorán bőrébe bújva adta elő, hogy a szerelemnek múlnia kell.

Biga Bebe bőrébe bújt, hogy Oroszlán Szonja partnere lehessen a Micsoda nő ez a férfi című nótában. A második előadásában a Beatlest hozta el, Paul McCartneyt megszemélyesítve.

A verseny végső győztese Bereczki Zoltán lett. A nyereményét felajánlotta jótékony célra. Második Szandi lett, bronzérmes Nótár Mary, a negyedik Varga Viktor, ötödik pedig Biga.

Bereczki Zoltán a Sztárban sztár nyertese nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra és kislányuk, Zora

Válik Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra

2012. augusztus 13. 14:15.
Gringó Sztár

Gringo Sztár és Beatrice a Döntőben

2011. június 2. 15:58.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Christofel és párja, Vivien - Nyáron érkezik első közös gyermekük (fotó: Facebook)

A Való Világ egykori latin csődöre, a 20 éves Christofel úgy tűnik, apa lesz. Barátnője, a 28 éves Vivien a ...