Barna Gergely, aki mindig sír

Barna Gergely, aki mindig sír. Az eddigi szereplései alapján legalább is ez mondható el róla. Tehetséges, jól énekel, de az előadás közben és / vagy utána teljesen összeomlik érzelmileg, majd elsírja magát. Nagy a stressz, az izgalom és persze sok eltelt, fáradt nap után lépnek színpadra a versenyzők, ahol nem ritka közöttük a kicsi életkor, mint ahogy Barna Gergely esetében is így van,

aki csupán 18 éves. Nehéz feldolgozni az eseményeket és a következményeket, talán ennek tudható be a viselkedése. Vajon a következő előadását is sírással zárja? Amíg nem látjuk, nézd vissza legutóbbi szereplését videón:

Barna Gergely – X-faktor tábor, 2. felvonás

Hasonló bejegyzések..

8 hozzászólás

 1. thea szerint:

  Sajnálom, hogy nem jutott tovább, szerintem van a fiúk között olyan, akinek kevesebb keresnivalója van a 12-ben, mint neki. Nem azzal van a baj, hogy sír.. Én komolyan tartottam tőle, hogy összeroppan vagy öngyilkos lesz vagy akármi, olyan mértékű negativitással kerül szemben az élő show színpadán. Mivel nem ismerem személyesen, én sem biztos, hogy kockáztattam volna. Nagyon gonosz emberek vannak.. (Más kérdés, hogy a teljes összeomlást akkor is esélyesnek láttam, mikor Keresztes Ildikó nemet mondott neki..)

 2. csutkababa szerint:

  A sírásról csak annyit, hogy ki nem sírt??????????
  Mindenki végig sírta.A csapatok srácai is. És akkor mi van?
  Nem lett volna szabad kiejteni, ott lett volna a helye a 12-ben!!!!!!!!!!!!!!!De Keresztes nem merte bevállalni.

 3. Rin szerint:

  Olyan aranyos<3 és olyan tehetséges! Ő volt a kedvencem, számomra minden szempontból tökéletes! A hangja már első alkalommal meghatott, amikor a Mad world c. számot énekelte elsírtam magam, és utána se bírtam zokogás nélkül végignézni a csodás produkcióit! Mindenképpen próbáljon szerencsét valahol, ha máshol nem, pár év múlva újra egy tehetségkutatóban. Mindent bele Gergő! =))) <3333333333

 4. Györgyike szerint:

  Szerintem igy ahogy van Gergő már megnyerte ezt a versenyt.Olyan tisztaság sugárzik belőle amit sokan már elfelejtettek hogy létezik.Mindenképp itt lett volna a helye .Minézők lettünk szegényebbek hogy nem láthatjuk kedves mosoját és afekvő nyolcasait.Ezt különben tanítani kéne.Gergő”Never give up”mondta Őszentsége aDalai Láma

 5. Zsófi szerint:

  Tabáni nem a Megasztárt nyerte meg, hanem a Csillag születik- et…. Amúgy én is szorítottam Gergelyért, nagyon tetszik a hangja. Énekelj még!!!

 6. baramien szerint:

  Egyetértek az előttem szólókkal, ez a fiú különleges! A hangja ámulatba ejt! Az érzékenysége nagy kincs, de tény, hogy tudni kell bánni vele!

  Nagyon elkeseredtem, hogy kiesett, de igaz az is, hogy erősödnie kell!
  Gergő, neked énekelned kell!!!! Keress egy jó kineziológust és ne add fel!
  Sokan drukkolunk neked és várjuk, hogy valahol újra felbukkanva hallhassunk téged!!!

 7. Jocó Pityinger szerint:

  Már a második kőrben nem is sírt,hangja meg csodálatos,na jól figyeljetek oda rá mert még megnyeri az X-faktort,Tabáni István végig sírta még a későbbi fellépéseit is és megnyerte a Megasztárt,ennek a kis dalos pacsirtának Barna Gergőnek a lelke is benne volt az előadásában,igy hát sírt.Én szegényebb lennék immár több élménnyel ha nem látom s hallom őt,szurkolunk neked Gergő légy te a győztes!!!!!!

 8. dibusz100 szerint:

  Kit érdekel, hogy sir.. A lényeg, hogy énekeljen, mert minden érző embernek megnyugvás a hangja és állithatom, hogy a lénye is. Ne mutogassák, hogy hogyan sir- az az ő lelki magánügye. Csakk énekkeljen-minél tovább. Bár ő már igy is mmegnyerte a 2011-es X faktort.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: