Baricz Gergő videó – 6. döntő

Baricz Gergő számára az az igazi érték, hogy családja büszke lehet rá. Ez az, ami élteti őt minden szombaton, ezek azok az érzések, melyek nélkül nem is tudna fellépni. A kisfilmben Keresztes Ildikó arról beszélt, miért áll jól a rockzene mentoráltjának, holott a 6. döntő témája a diszkós, bulis pörgés volt. Az biztos, hogy Gergő az, aki a legtöbbet változott az x-faktor 2011. évi indulása óta.

Mostanra szinte minden produkcióban őrjöng és teljesen elengedi magát.

Nagy Feró szerint ez az igazi Rock and Roll, amit Gergő mutatott. Malek Miklós szerint is fantasztikus bulit és hangulatot csinált a fiatal tehetség. Geszti Péter bátornak tartotta az ifjú titánt, hogy ilyen zúzós stílusban elő tudta adni magát. De inkább beszéljen a videó és nézd vissza újra:

Baricz Gergő videó – 6. döntő

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. bacsadi szerint:

  szia gergo ne hallgasal az elotem zolokhoz en nagyon szeretem amit csinalsz es szerintem te vagy a legjob es szerethetob a mostsni szezombol es na az a duet veraval az igen cuki volt igy tivab mi neked szurkolunk erdelybol

 2. dingiling szerint:

  Gergőnek nincs hangja. K. Ildikó erőlködésétől sem lesz. Annyi jó hangú induló közül hogy lehetett ezt a kis majmot választani? (Igazad van ,,Szubjektum”! K. Ildikó K.L. Norbit indítgatná benne. De Norbi – bár neki se volt hangja – , de jól tudott bohóckodni.) Ez az X-faktor már rég nem az énekesekről, inkább a mentorok erőlködédéről szól. Elég egy rosszul választott szám és a versenyző fényévekre esik vissza.

 3. Szubjektum szerint:

  Hali! Nekem nem tetszik a Gergő produkciója. Rendszeresen inkább prózai és őrjöngős, üvöltős műveket próbál előadni. Hiányolom az igazán dallamos énektudást, helyette showelemekkel hódít. Nagyon emlékeztet az 1 évvel korábbi Norbira a működése.
  Üdv: -=SZ=-

 4. eniko szerint:

  szuper ;csak igy tovabbbbbbbbbbbbb

 5. 16 edina szerint:

  sya gwergö nagyon jól énekelsz 😀 szurkolok

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: