Baricz Gergő videó – 5. döntő

Keresztes Ildikó úgy konferálta fel mentoráltját, Baricz Gergőt, hogy a sok rockos stílus után újra a “Melankó Gergő” nevű személyiség jöjjön elő, legalább is újra a melankolikus arcát mutassa meg a tehetség. Ez nem is történt másképp, hiszen egy lassú, érzelmesebb dalt hozott Gergő az x-faktor 5. döntőjébe, még hozzá 1 szál zongora kíséretében.

Sokkal nehezebb úgy énekelni, ha a kíséretet csupán csak egy zongora adja, Gergő még is megpróbálta. Malek Miklósnak nagyon tetszett a produkció, szerinte még nem látott embert ennyire szenvedni egy daltól. Nyilvánvalóan arra gondolt, hogy picit túl színészkedte magát Gergő. Bár Ferót, Gesztit és Ildikót ez nem zavarta, nekik minden fenntartás nélkül tetszett az előadás.

Baricz Gergő az 5. döntőben

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Simonyi Nikolett szerint:

  Gyönyört ajándékoztál. megrökönyödtem, s görnyedve sírt a lelkem a lelkedben.
  Köszönöm. Isten ajándéka vagy.

 2. Imre Annamaria szerint:

  Nagyon tehetséges vagy Gergő,nagyon jol áll ez az érzelemmel teli világ,talán ez áll neked a legjobban hiszen gyönyörü,tiszta csengő hangod van csak ki kell tárnod.Remélem nagyon sok ehhez hasonlo dalt fogsz még nekünk énekelni.

 3. Pataki Emma szerint:

  Micsoda ferdítés! Malek nem azt mondta, hogy nem látott embert ennyire szenvedni a daltól, hanem azt, hogy nem látott embert, aki így tud szenvedni a színpadon!Nagy különbség!És azt mondta, hogy nagyon tetszett neki. A cikk írója ne adja saját – negatív – véleményét a mentor szájába! Mellesleg egyetértek Malekkal és a többi mentorral: nagyon jó volt Gergő, őszinte, érzelemmel teli éneke elvarázsolt!

 4. Dávid szerint:

  Dávid vagyok 6 éves, Marosvásárhelyről. Szerintem az esti előadás jól sikerült.Csak így tovább.

 5. heiled szerint:

  Gratulálok Gergő Nekem az az énekes a tehetség aki minden múúfajban otthon van. Nem csak ebben a hangos kiabálásnak.
  Dalolj nekünk sokat még. sokan vagyunk akik a dallamokat, az érzéseket szeretjük Sajnos az ifjuság mintha mellőzné, pedig amit ma énekelnek egy sem lesz maradandó. Köszönjük és dalolj nekünk, még sok más szép szívből szívhez szóló dalokat.

 6. totya szerint:

  Gergő nagyon örülök hogy visszatértél a stílusodra..tetszett, nagyon tetszett!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: