Baricz Gergő videó: 2. élő show

Keresztes Ildikó (Baricz Gergő mentora) úgy konferálta fel a fiatal énekest, hogy vigyázat: szem nem marad szárazon. Mivel a téma a szerelmes dalok volt, nyilván ezt remélte Ildikó a produkció alatt és után. Hát a szem szárazon maradt, és Gergő is hamiskásan énekelt nem egyszer, ezt több mentor is kihangsúlyozta az értékelésben.

Baricz Gergő éneklése..

Malek Miklós szerint Gergő egy érdekes figura, de állítása szerint csak küzdött a dallal és nagyon hamis volt. Nagy Feró szerint a Mentoranya rossz dalt választott. Keresztes Ildikó szokás szerint anyatigris módjára megvédte mentoráltját, hogy mindenki hamisan énekel, még egy koncerten is. Geszti Péter értékelése vegyes volt: tetszett is meg nem is neki.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. plajbasz szerint:

  Ahogyan előadja az rémes. Ráadásképpen ennyi hamis hang és mellééneklés….elviselhetetlen. Keresztes Ildi jól döntött. Csak azért mert valaki Erdélyi, ne jelentsen semmi automatizmust vagy előnyt, másokkal szemben, kizárólag a tehetség döntsön. Szégyenlem azokat a hozzászólókat akik nem így gondolják.

 2. evo szerint:

  szerintem jo volt ez a produkcio igaz nekem is jobban tetszettek az elozok de szerintem a kozonseg nem csak azt az estet tartjak szamon hanem a tobbit is es ha mar egyszer megszerettek akkor…….tudjatok nagyon jo volt fel a fejjel es sok sikert es kitartast meg lessz az;)

 3. Don Johnson szerint:

  Félreértés ne essék, osztálytársad voltam, de szégyellem… Így választani…A szín és nem a tehetség volt az alapja a dontésednek. Szerintem. Még azt is elhiszem, hogy kiadták neked, hogy a szinest bent kell tartani, DE egy igaz erdélyivel ezt nem tudták volna megtenni!

 4. Don Johnson szerint:

  Ildikó, nagyot tévedtél! A rosszúl értelmezett polkorrektség miatt, egy zseniális hangot dobtál ki! Szégyen, hogy erdélyi vagy!

 5. Jolika szerint:

  Sziasztok,Ildiko nagyon sajnalom,hogy ilyen helyzetben jutottal,de most is bebizonyitottad,hogy a “Jo Fenyofa”(Ami a szekelyekre jellemzo)kialltad a megprobaltatast,a versenyzoidnek tovabbra is sok sikert.Gergokem,Te pedig nagyon ugyes vagy es tovabbra is a legjobbakat kivanom.sajnos ilyen ez az elet,hogy mindig a jok mennek el elsonek,en nem akarok szemelyeskedni,de voltak ma is ,mint a multheten is joval gyengebb produkciok,de hat a showbizz az kegyetlen,Tami pedig fel a fejjel,mert bizom abban,hogy sokat hallunk meg Rolad,es buszkek lehetnek a szuleid rad,hogy amai vilagban egy ilyen gyonyoru lelku es szivu gyermekuk van…Puszika mindenkinek.Joli Csikszeredabol

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: