2011. szeptember 27. 16:05.

X-faktor 2011. Az X-faktor nyújtotta nagy lehetőség székelyföldről is vonzotta az ifjú tehetségeket. Baricz Gergő stoppal vágott neki álmaik megvalósításának egy barátjával, Bagossy Norberttel – aki szintén zenész. Először Norbert, majd őt megkövetve Gergő is hamar meggyőzte a mentor-négyest, hogy helye van az X-faktor táborában. 

148 hasonszőrű társuktól azonban már most különböznek némiképp: a fiúk szüleik bevonása nélkül, pár ezer forinttal zsebükben vették nyakukba a kilométereket, melyet az utcán való zenéléssel kerestek meg. Kevéske pénzüket ennivalóra tették félre, így a válogatást megelőző éjszakát egy híd alatt töltötték. Színpadi előadásukban azonban az est fáradalmainak töredékét sem lehetett észlelni – már most igazi művészek.

Baricz Gergely és Bagossy Norbert

Baricz Gergely, Bagossy Norbert: Híd alól a táborba nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólások (5) - Hozzászólás írása »
 1. Sárközi Tibor szerint:

  Digling! NEKED NINCS FÜLED!!! GERGŐNEK HATALMAS HANGJA VAN!!!!

 2. evo szerint:

  jo vagy Gergo igy tovabb;)

 3. dingiling szerint:

  Gergő! Nincs hangod. Nyugodtan dobd be a törülközőt. Hogy Ildikó ,,őstehetségnek” nevezett ország-világ előtt! Ez az ő szegénységi bizonyítványa. Hallgass inkább Malek Miklósra (neki legalább van füle). ,,Mentor anyádnak” meg majd vesz Feró 2x akkorát, hátha végre megjön a hallása. (Norbertnak kellett volna idáig eljutni.)

 4. Csillucy szerint:

  Én nagyon szeretem Baricz Gergőt.Én is erdélyi vagyok és szúrkolok Gergőnek nagyon.

 5. karesz01 szerint:

  bagossy norbi 1 akkora tuti sztár hogy én nem szeretem ezt a műfalyt de még velem is megsteretette nem tudom eleget halgatni ezt a számot pláne az ő előadásában

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

X-faktor 2012. » 2011. szeptember 17-én lezajlott az x-faktor 2. szériájának 3. válogatása és adása. Több videót feltöltöttünk már oldalunkra, ...