Bányai Miklós lesz a Voice riportere

Új emberrel bővül a The Voice csapata. A tehetségkutató riportere Bányai Miklós lesz, aki a legfrissebb híreket és kulisszatitkokat szolgáltatja a nézőknek.

Hatalmas lehetőséget kapott az egri színház egykori színésze, Bányai Miklós, ugyanis őt bízta meg a TV2, hogy legyen az ősszel induló tehetségkutatójának a riportere.

Miklóst eddig csak a színházrajongók, illetve a köztévén futó Marslakók című szappanopera nézői ismerhették, de a The Voice-nak hála az egész ország figyelni fog rá.

A színész feladata szerint kulisszatitkokat és exkluzív információkat szolgáltat majd a tehetségkutatóról, de az élő adásokban is szerepet kap.

Bányai Miklós

Bányai Miklós: The Voice című showműsor riportere lesz a TV2-n

Bányai hatalmas lehetőségnek és nagy feladatnak tartja új munkáját, elmondása szerint mindent elkövet azért, hogy helyt tudjon állni.

“Azt látom, hogy a The Voice csapata hisz abban, amit csinálnak, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatókba. Itt nem az a cél, hogy az embereket kinevessék, hanem az, hogy megtalálják a valódi, igazi tehetségeket”

– nyilatkozta az újdonsült riporter, aki már most sem tétlenkedik, ugyanis az előválogatókon interjúvolja a jelentkezőket.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: