2013. június 28. 12:04.

Bálint Antónia megbocsátotta az állítólagos verést szerelmének, így újra együtt van az Első Emelet dobosával, Tereh Istvánnal – írja a Blikk.

A volt szépségkirálynő 2012. novemberében – egy hónap járás után – azért szakított az Első Emelet dobosával, mert a férfi állítólag többször megütötte őt, méghozzá kislánya szeme láttára.

Ezek után elég hihetetlenül hangzik, hogy Bálint Toncsi visszafogadta exét, ám a Blikk információi szerint ismét dúl a szerelem a két híresség között.

A minap Tereh és Antónia “véletlenül” ugyanazon a rendezvényen – egy szépségversenyen – vett részt. A pár a kattogó vakuk előtt végig azt a látszatot keltette, hogy csak barátok, nagyon távolságtartóak voltak egymással és külön társasággal beszélgettek, ám a verseny végén – mikor azt hitték senki nem figyeli őket – együtt távoztak, mégpedig az egykori szépségkirálynő lakására – értesült a Blikk.

Bálint Antónia

Bálint Antónia megbocsátotta a verést szerelmének?

A bulvárlap kérdésére Bálint Antónia nem tagadta az újjáéledt románcot, ám nyilatkozni nem akart róla.

Bálint Antónia visszafogadta verekedős exét? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Gájer Bálint

Gájer Bálint Caramel csapatában

2012. október 12. 23:03.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Abonyi Mónika azt állítja, Zalatnay Sarolta kétmillió forintot csalt ki tőle - az énekesnő akár három évre is hűvösre kerülhet

Ismét megmutatja bájait Zalatnay Sarolta. A 65 éves énekesnő kisebbre szabatott kebleivel naptáron fog domborítani. Bár 12 éve annak, hogy ...