2013. május 16. 23:44.

A közkedvelt tévés ismét boldog. Rózsa György 13 évvel ezelőtt vesztette el a feleségét, de most újra szerelmes: egy balett-táncosnő csavarta el a fejét.

A Kapcsoltam egykori műsorvezetője sok évnyi magány után ismét szerelmes. Rózsa György felesége, a tornászbajnok Kanyó Éva 13 éve halt meg. A tévés vetélkedők egykori sztárja azóta nem talált új társat magának, ugyanis képtelen volt feleségét elengedni. Bár egy időben randizgatott Erdőhegyi Brigittával, de csak barátság alakult ki köztük, majd úgy tűnt a showman végleg feladja a reményt, hogy valaha ideális párra lel.

Ám egy hónapja nagy változás történt Rózsa Gyuri életében: szerelmes lett. Véletlenül egy régi ismerőssel találkozott a Macskák 30. éves jubileumi előadása után a Madách színházi partiján és azóta boldog új párja mellett. A barátok és ismerősök szerint György régóta nem mosolygott annyit, mint mostanában.

A tévés magánéletét óvja, így új szerelme nevét egyelőre nem árulja el, de annyit lehet róla tudni, hogy egy végtelenül jó kedélyű hölgy és az Operaház címzetes magántáncosnője volt. György számára külön öröm, hogy új kedvese és lánya jól megértik egymást, ugyanis mindketten táncosok.

Balett-táncosnőbe szerelmes Rózsa György

Balett-táncosnőbe szerelmes Rózsa György

Az újdonsült pár már tervezgeti a közös jövőt: többek között nyáron egy mallorcai kiruccanásra készülnek.

Balett táncosnőbe szerelmes Rózsa György nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Zámbó Krisztián a hangokat, Matolcsy György a számokat nem találja : )

Zámbó Krisztián vs. Matolcsy György

2012. november 23. 14:14.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
7 milliót kaszálhat ByeAlex az Eurovízión

ByeAlex máris nyert az Eurovíziós Dalfesztivállal, ugyanis szakemberek becséle szerint minimum 7.000.000 forintot kaszál azzal, hogy a versenyen elénekli a ...