Balesete után Stohl nem vállalja az X-faktort

Kamerák előtt nyilatkozott Stohl András arról, hogy nem vállalja az X-faktor műsorvezetői feladatait. A színész szombaton valószínűleg ittas állapotban autóbalesetet okozott, mely során egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült meg. Stohlt, akit a rendőrség előállított, tudatta döntését az RTL Klubbal, ezt a csatorna közleményében elfogadta.

Szombat hajnalban történt az autóbaleset, melyben két másik autóval ütközött Stohl András terepjárója. Nagy visszhangot keltett a sérültek állítása, miszerint a Csillag születik egykori műsorvezetője elmulasztotta a segítségnyújtást, és barátnőjével vitette haza magát a helyszínről, még mielőtt a mentők kiérkeztek volna a helyszínre. Stohl állítása szerint első dolga volt megtudni, hogy a súlyosan sérült férfi milyen állapotban van. Csak azután hagyta el a baleset helyszínét, hogy megérkezett a mentő, azonban a rendőröket nem várta meg.

A tévés személyiség nyolc évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, és akkor is alkohol fogysztása után ült a volán mögé. Hetekig mesterséges kómában tartották, és szinte hihetetlen, hogy a hosszú rehabilitációt követően teljesen fel tudott épülni. Ezután sokáig úgy tűnt, tanult hibájából, de a szemtanúk szerint ismét részegen vezetett, és ezúttal ennek mások látták kárát.

Stohl az RTL kamerái előtt nyilatkozott, elmondta, hogy nincs mentség a tettére, és kéri, ha tudnak, bocsássanak meg neki. A munkájával kapcsolatban kijelentette: ”Nyilvánvaló, hogy az X-Faktort nem vezethetem. Ezzel a mentalitással, amit én most képviselek, nem fér bele, hogy fiatal tehetségeket oktatgassak, vagy jópofáskodjak. … Úgy tudom, hogy a Nemzeti Színházban számítanak rám továbbra is. De azért itt, azt hiszem, hogy ez egy nagyon nagy pofon lesz.”

A kereskedelmi csatorna közleményben fogadta el Stohl András döntését, arról, hogy ki vezeti majd az X-faktort, feltehetőleg később döntenek.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Kiss Ferenc szerint:

  Nincs olyan nagy baj Én segitek.Buci helyet beugrom és a béremet felajálom a kis gyerekeknek.

 2. valaki szerint:

  Hát ezt nem kellett volna! Azt hittem, hogy ez a jóember tanul a saját hibáiból,… tévedtem!

 3. Ki? szerint:

  Közepesen ittas volt! Már egy üveg sör után tilos lenne autót vezetni!

 4. Ki? szerint:

  Peti, ez nagyon király duma volt!
  Van egy mások alkoholos barátunk a Koós J.(ő is imádja a piát) ők együtt a KoóShtol 😀

 5. Peti szerint:

  Óvakodj a részeg autóStohl! 😀

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: