Balázs saját magát ültetné a zsűribe

Két hét van még az X-faktor startjáig, ezúttal a műsorvezetői szemszögéből tudhatunk meg néhány érdekességet. A „beugró” Balázs kissé szűkszavúan véleményezte a saját és a zsűri feladatait, de mesélt a tévés kollégáival és a sztárokkal való kapcsolatáról is. Az is kiderült, hogy Balázs mennyire ismeri a Megasztár csapatát és a rivális műsorvezetőt, Tillát.

Mentorok, drámaiság, feszültség, és sok érzelem. Ezekben látja a z X-faktor egyediségét Sebestyén Balázs, aki egy késő esti saját show előkészületeit hagyja ott egy időre a tehetségkutató miatt. Állítása szerint nemet is mondhatott volna a felkérésre, de az ominózus Stohl-eset után szinte árulásnak számított volna, ha a fiatal tévés nem vállalja a munkát.

Mindenesetre bízik a nézettségért folytatott harc sikerességében, és úgy véli, ebben fontos az ő szerepe is. „Mindenki hoz egy nézettséget… kellenek a személyiségek egy ilyen műsorba.” Ha úgy alakul, akár a pártatlanságot is sutba dobja: „… kevésbé fogom majd vissza magam. Ha valakit jobban megkedvelek, azt a néző is észleli majd.” Balázs érzi, nagyon kemény ellenfél lesz a Tv2-es Megasztár, hiszen egy erős brandről van szó, de hisz az újdonság erejében. Azt is hozzáteszi, nem sikerülhet nyerni, ha nem lesznek egyedi személyiségek és kiváló produkciók a műsorban.

Megtudjuk, hogy ismeri Tillát és Claudiát is, mindkettejükről elismerően beszélt. „Tilla slágfertig, fesztelen… Liptai Claudia humora nagyon jó, vág az agya, csodálatosan riposztol, szeretik a pasik. Jó párost alkot Tillával.” A Mega-műsorvezető ugyanakkor nem igazán ismeri Balázst, de emlékszik milyen lovagias volt, mikor egyetlen napra is hazautazott feleségéhez a Celeb vagyok… forgatásáról, Dél-Amerikából.

Ördög Nóriról is pozitívan nyilatkozik, de elmondja, ők ketten különböző karakterek. Balázsnak ezúttal inkább a háttérben kell lennie, hiszen a tehetségeken és a mentorokon van az igazi hangsúly. „Malek Miki egy jéghideg bérgyilkos-típus. Alig szól, de akkor jót. Nagy Feró… megmutatja mire képes egy idősödő rocker, nagy szája és nagy szíve van.” Geszti Pétert a mentorcsapat szellemi vezérének tartja, Keresztes Ildikó pedig inkább az érzelmek embere lesz.

Remek társaságnak látja az egykori vivás fenegyerek az X-faktor mentorait, de a Megasztáros zsűriről is elmondja a véleményét. A másik oldalon Presser Gábort ismeri el leginkább, a többieket hagyományos „szerepköreikben” kedveli inkább. A műsorvezetőkhöz hasonlóan a zsűrit is fontos elemnek tartja, és ha választhatna, saját magát is odaültetné az ítélőszékbe.

A rádiós szerepléseiről is ismert Balázs úgy gondolja, aki tehetséges és jó háttérrel rendelkezik, az elfér a piacon. Bármely műfajban lehet találni jó előadókat itthon, és ő maga is széles palettán válogat, ha zenéről van szó. A techno és a metál távol áll tőle, de attól nem igen kell tartania, hogy az X-faktor felvételei során ilyen stílusú zene szólal majd meg.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Fekete Beatrix szerint:

    Én azt szeretném ha Király L. Norbert nyerné meg!Vagy pedíg :Dorka nyerje!Izgulok értetek minden szombaton puszika!

  2. Hédervári Dóra szerint:

    Nagyon jol kitalálták az x FAKTORT Nagyón jó de remélem Keresztes Ildiko csapatatábol lessz a nyerő.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: