Bajor Imre újra iszik

A Lovagias ügy című előadás után mindenki hazament a művészbejárón keresztül, egyedül Bajor Imre volt az, aki az otthon melege helyett inkább egy közeli presszóba ült be. A köztudottan alkoholproblémákkal küzdő színész nem fogta vissza magát.

2010-ben súlyos problémái voltak Bajornak az alkohollal, felesége és családja segítette ki őt a slamasztikából. Az ismert színész akkor úgy nyilatkozott, bár néha nagyon szeretne beülni barátaival egy kocsmába meginni valamit, de soha többet nem fog újra inni. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a fogadalom alig három évet élt meg.

Bajor az előadás után egy férfival és egy nővel iszogatott a Karinthy színház melletti kis presszóban, a Blikk olvasóriportere szerint háromszor is kiürítette a pálinkával teli felespoharát azalatt a másfél óra alatt, amíg ott voltak. A mennyiség nem olyan vészes egy amúgy józan életű személynek, de egy korábban alkoholproblémákkal küzdő személynek különösen veszélyes. Állítólag a színészvilágban is azt pletykálják már, hogy Bajor újra iszik.

A színésznek egyébként igen kevés munkája van, a Karinthy Színházban háromszor játsszák a darabot havonta, az Operettszínházban pedig egész évadban egyetlen egyszer tűzték műsorra a másik darabot, amiben szerepel. Ráadásul az RTL II-re vándorló Heti hetesben való gázsiját is lecsökkentették.

Az olvasóriporter megörökítette, hogy Bajor újra iszik egy presszóban (fotó: Blikk.hu)

Az olvasóriporter megörökítette, hogy Bajor újra iszik egy presszóban (fotó: Blikk.hu)

Egy neve elhallgatását kérő ismerőse szerint mindenki aggódik Bajorért. Míg régen viccelődött, addigra ma már inkább hallgat. Az informátor szerint a szűkülő lehetőségeket Bajor nem tudja kellőképpen feldolgozni. A lap kereste Bajor Imrét, hogy kommentálja a fotót, de nem sikerült elérniük.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: