2011. október 29. 19:42.

Bagosi Alexa Bagosi Alexa az elsők között lépett fel az x-faktor harmadik döntőjében, egészen pontosan harmadikként. Nagy Feró szigorú a lányaival, így Alexa is egy komoly fejmosáson esett át a szereplése előtt, melyet az ifjú titán komolyan is vett. Elvégre egy igen sok évet megélt, tapasztalt rockénekes a mentora, akire hallgat és megfogadja tanácsait.

Alexa egy lassú, rock dallal lépett fel, a háttérben pedig tüzes zsonglőrök emelték az előadás fényét és minőségét.

Geszti Péter: “Közepe jó volt, eleje gyenge volt a vége megint jó volt. Volt varázslat, néha elszállt, én ennél többet szeretnék kapni.”

Keresztes Ildikó véleménye hasonló volt Gesztijével, ő is kevesellte az éneklést. Malek Miklós hiányolta a csúcspontot, és hangilag is hamisnak értékelte a hallottakat és látottakat. Nagy Feró – bár azt mondta, nem volt 100%-os a produkció – megvédte “lányát”, és kihangsúlyozta, hogy az x-faktor következő adásában is itt a helye.

Bagosi Alexa produkciója

Bagosi Alexa videó – 3. élő adás nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Bagosi Alexa videó – 5. döntő

2011. november 12. 20:34.

Bagosi Alexa: 2. élő show

2011. október 22. 20:10.

Bagosi Alexa – Mentorok háza

2011. október 12. 18:35.
Hozzászólások (3) - Hozzászólás írása »
  1. varga laura szerint:

    Gergo!!!!!!! En neked szurkolok edigg te nekem sokat tetszetel jouk a produkcioid!!!!!!! Csak igy tovabb en bizom bened hogy vegig viszed!!!! Nekem te vagy az egyetlen rajongom:) :) Es ha majd megnyered szeretnenk veled talalkozni mert enis romaniaban elek Mara Maros megyeben:) Sok sikerttt!!!!! Hajra csak igy tovabb:-* :-*

  2. Dudcsuu. szerint:

    Mii ennek a számnak a ciimee.? :o Nagyon tetszett, csak iigy towább Alexa, nekem Eniköö.♥♥♥ A kedwenceeem.^^

  3. Szabadkai Istvánné Ági szerint:

    Alexa! Én neked szurkolók!!! Ki tartást neked és sok sikert.tény és való a mai fellépésed nekem se úgy tetszett mind a eddigiek de!!! Az ikrek eddig nem voltak jó ma tetszettek.Ezzel azt akarom mondani hogy lehet hogy ma neked nem volt olyan jó ( de nem volt rossz) mind eddigiekben,de hidd el vannak sokkalta rosszabbak is nálad.Nekem három rajongom van. Enikő és Alexa és Kováts Vera ti hárman nagyon jók vagytok remélem el juttok a döntőig!!! Hajrá lányok csak így tovább !!! :)

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=139 w=100 h=240 float=left]A Rocktenors nevű formáció másodikként lépett az x-faktor színpadára a 3. élő show-ban. A rockzenekar kifejezetten ...