Való Világ 5 – hírek, videók, beszavazások

6 év szünet után 2010 őszén elindítja az RTL Klub a Való Világ 4. szériáját. A show győztese 12 millió forintot, egy lakást és egy autót nyer. A jelentkezésnek egyetlen feltétele van csupán: nagykorúnak kell lenni. Nagy az esélye annak, hogy a műsort Stohl András fogja ismét vezetni.

Hihetetlen, hogy az X-faktorral párhuzamosan indít az RTL Klub még egy nagyszabású műsort. Mind a két show nagy költségvetésű, látványos, izgalmas, és ha tetszik a nézőknek, akkor milliókat szegez majd a képernyők elé.

Az elmúlt években a Való Villa lakói több nézőt vonzottak a TV elé, mint a konkurens csatorna hasonló reality (Big Brother) műsora.

A Villa falait a VV3 után lebontották, de egyes hírek szerint még 2004-ben elkezdtek építeni egy újat a Camponától nem messze. Ami biztos, hogy a VV4 lakói új Villába költöznek majd be.

Kolosi Péter programigazgató elmondása szerint ismét sok ember költözhet be a luxusházba és izgalmakban sem lesz hiány. A gondtalan élet és a médiahírnév reményében bizonyára rengetegen jelentkeznek majd a valóságshow-ba.

A műsor menetéről, és a pontos kezdésről még nincsenek információk, de az biztos, hogy a korábbi sikerre való tekintettel a nézők döntik el majd, hogy ki menjen, és ki maradjon a Villába.

Hasonló bejegyzések..

213 hozzászólás

 1. Lovász Mária szerint:

  Hajrá Béci és Laci.Ez a magyarok szegénységi bizonyitványa, hogy Évára szavaznak.Ez a nő szánalmas, a nők szégyene,ez a viselkedés még ha játék is, nem lehet példa -lusta,koszos,iszik,stb.-.Ez nem volt tiszta párbaj, miért csak most takarta ki a csatorna a két bárbajozó fényképét.Ez egy előre megirt forgatókönyv szerint játszódik.Uj párbajt kellene kiirni a csatornának.

 2. Lovász Mária szerint:

  Hajrá Béci és Laci.A magyarok szegénységi bizonyitványa, hogy Évát szavazták vissza.Szánalmas,Éva a nők szégyene, ez a viselkedés nem lehet példa a fiataloknak,még ha ez most játék is. Nem volt sportszerü a csatornától, amiért az utólsó percekben kitakarták a képeket.Miért csak a két lánynál és miért csak most.Ez nem tiszta játék, sokunknak az a véleménye, hogy ezt a játékot a csatorna kész forgatókönyv szerint játsza le.

 3. Jutka szerint:

  nem volt tisztességes eljárás az ápr. 3.-i párbaj, mert eddig képet nem mutatott az RTL Klub, akkor miért pont most mutatott. Ha nem kerül ez beadásra a TV-be, akkor a Gigi nyer, és az lett volna a tisztességes eljárás. Többen úgy gondoltuk, hogy ezen eljárás miatt új párbaj-t kellett volna tartani.

 4. Jutka szerint:

  Nálunk a faluban többen kifogásolták, hogy milyen apropóból mutatták meg az ápr. 3.-i kiszavazásnál a képeket, mert akkor ha nem mutatják meg, biztos, hogy nem az Éva győzött volna, hanem a Gigi, – mi ezt nem tartjuk helyesnek, ez eddig nem is volt, és pont most csinálták ezt. Mostmár nem is nézzük a VV-t, mert ez tisztességtelen dolog volt.

 5. fazsagyerek szerint:

  Ez egy nagy csalás volt, hirtelen pont egy -két százalékkal győzött ez a parazst, Baukó Éva, bár utánanéztem a családfájának, 200 évvel ezelőtt az egyik őse Bunkó Kázmér föld, és kapamester volt, csak megváltoztatta.:)

  Ez egy manipulált műsor. Igazad van igencsak a Taigetoszi púpos görögre hajtják a malmot. Itt úgy néz ki az a nyerő aki paraszt, rosszindulatú, bűnöző, ingyenélő, alkesz….

 6. Tuttika szerint:

  Ja,csinálják a felhajtást a Rácz bandának is:)Különböző emberek,különböző véleményen.Hajrá Alekosz!!!!

 7. Schrek szerint:

  Undorító ami a valóvilágon kívül történik! Nem emlékszem, hogy bármely előző műsorból csináltak volna ekkora felhajtást egy szereplőnek, mint most Alekosznak. Ezt a műsor szerkesztőinek le kellene tiltani, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy ez által fogja megnyerni Alekosz a versenyt, amit egyáltalán nem érdemel meg !! A játékosokat is nem a múltjuk szerint kell megítélni, mert aki ezeket a dolgokat a felszínre hozza, lehet hogy mocskosabb múlt áll mögötte, és azt hiszem senkinek nincs joga a másik múltjában kotorászni, mert semmi köze hozzá !!!!Remélem hogy még a finálé előtt kiesik Éva és Alekosz , mert igazán kimutatkozik, hogy mennyire két színű, öntelt beképzelt, notórius hazudozók, mindent kimagyarázó, saját hibájukat el nem ismerő undorító emberek.Lehet hogy ha látnák kívülről magukat Éva saját magát köpné le, Alekosz meg saját magának mondaná a kis szónoklatait !! Ezért Hajrá BÉCI TE vagy a legjobb !!!!!!!

 8. pintyőke szerint:

  Béci,Gigi, Laci és Jerzi fanok! Írjatok be a villába egy sms-t ! Tegyék rá a jelet Lacira és hívja ki évát! Ő nem gondalja meg magát! Ne legyen már tuti alekéknak, hogy az utóbbi 3 nem lesz benn a döntőben!

 9. ezvan szerint:

  SZAKMAI KÉRDÉSEKBEEEN?

  Vaj, melyik szakmára gondolhatott Alkoholossz alias Fetrengossz?
  Piálás? Fetrengés? Hányás?

  Netán tán, az üres, tartalmatlan fecsegéshez, szónoklatokhoz?
  Vagy az idézgetésekhez?

 10. egy Beci rajongo szerint:

  Szerintem Alekoszt azert szeretik Magyarorszagon,mert tukrozi a magyar tarsadalmat,ill a semmiteves taposkodas es gazemberseget (ertem itt Oliverre)
  Hajra tapos magyarok,ha nektek az ingatagfeju retardalt 8 osztalyos Alekosz tetszik,csak lehet tapsolni,de Erdelyben
  az tuti mindeki Becire szavaz mert itt legalabb az emberek joerzesuek es egyenesek ,amire a Magyarorszagi taposokat nem tanitotta meg az elet

  ALEKOSZ = MAGYARORSZAG!!!!!!!!

 11. egy Beci rajongo szerint:

  Szerintem Alekoszt azert szeretik Magyarorszagon,mert tukrozi a magyar tarsadalmat,ill a semmiteves taposkodas es gazemberseget (ertem itt Oliverre)
  Hajra tapos magyarok,ha nektek az ingatagfeju retardalt 8 osztalyos Alekosz tetszik,csak lehet tapsolni,de Erdelyben
  az tuti mindeni Becire szavaz mert itt legalabb az emberek joerzesuek es egyenesek ,amire a Magyarorszagi taposokat nem tanitotta meg az elet

 12. Ditte szerint:

  Anya:)hidd el,a véleményem alapján is jó ember vagyok,és a gondolkodásmódomban sincs semmi kivetnivaló.Még szerencse,hogy nem egy véleményen van minden ember.Ezért vagyunk emberek,hogy legyen véleményünk.Hajrá Alekosz!!!!

 13. Anya szerint:

  Ditte! Bele sem merek gondolni,milyen ember lehetsz te…mármint a véleményed alapján.

 14. Anya szerint:

  Azt nem értem,miért kell mindenhpva meghívni ezt a szánalmas semmirekellő Olivért ..azért,hogy mást mocskoljon, szerintem nem fair.

 15. ERIKA Erdélyből szerint:

  Nem hiszem el, hogy ellenszenvesek Béciék! Egyszerű emberek,mint mi..vagy az már unalmas? szánalmas ember lehet,akinek Éva tetszik.

 16. ERIKA szerint:

  Nem hiszem el,hogy Magyarországon az a menő,amit Éva és Alkesz csinál:isznak, alusznak,ócskáskodnak.Ócska táposok!

 17. ERIKA szerint:

  Nem hiszem el, hogy Magyarországon az a menő,amit Éva és Alkesz csinálnak!!! Isznak, lustálkodnak és ócskán beszélnek. Ócska táposok !

 18. levyronni szerint:

  az ilyen mind ez a senkiházi Béci nincs mit keresnie a villában …ma megmutatta milyen paraszt is es a testvére-rol no comment….már csak azt várom hogy segre essen ez a Béla mikor megtudja hogy nem bírjak ott a emberek kint….szandika visza kell mindenáron jonnod

 19. Vera szerint:

  Korondi Attila kíváncsi lennék te milyen bazári majom lennél!

 20. andibaba szerint:

  Hát az gusztustalan ahogy Béci viselkedik mióta kiment Oli.Azt hiszi ő a király de téved,remélem most ezt látja mindenki és kiszavazzák szombaton!!!!!!!!!!Undorító ahogy provokálni próbálja Alekoszt!Nem néz se Istent se Embert csak át akar tarolni mindenkin és mindenen de ez nem fog menni Ő nem érdemli meg a fődíjat!

 21. Vera szerint:

  Béci meg Gigi arra sem érdemes, hogy szót ejtsek róluk!

 22. cse.soma szerint:

  Anikó=iszákos,hisztis lotyó!!! Szandika=nagyszájú,lusta, randaság!!! Éva=alkoholista,bunkó, “pofánvágnám az ilyet” kategória!!! Alekosz=nagydumás,jófej,de ha nőt lát,meghülyül!!! Gigi,Béci=fura! László=természetes! Jerzsy=GYÖZTES!!! REMÉLEM!!!

 23. keti szerint:

  szerintem alekosz és éva a legjobbak szandika undorito cafka és a többi remélem alekosz nyeri meg

 24. alexandra szerint:

  remelem evi hamar kiesik es szandika nyeri meg.sok szerencset dika

 25. lilla szerint:

  szasztok.én kaptam stol bucitol autógramot…

 26. rácz evelin szerint:

  TI VAGYTOK A LEGJOBBAK gigi ÉS béci!!!!!!!!!!!!!!

 27. cziriakistvan szerint:

  HELO EN CSAK ANYIT SZERETNEK MONDANI HAGYATOK SZANDIKAT MENNI HATHA TOBBET NEM FOGJA ZAVARNI A VIZET AZAL A CSUNYA POFAJAVAL ISTVAN

 28. gloria szerint:

  Béci fogja, meg nyerni vagy alekosz a többieknek nincs semmi esélyük

 29. Bodika szerint:

  Remélem Alekosz nyeri meg,megérdemelné sztem.A többiek nem sokat “érnek”.A Való Világban,itt kint is Alekinyonak lenne a legszükségesebb,ha nyerne.Sokkal jobb lenne a VV Béci és csapata nélkül.Szandika egy álnok, kétszínű majom.

 30. Marcsi szerint:

  deka!Hozzászólásod nem választékos.Te hogy és miért vagy deka?

 31. Marcsi szerint:

  Undorító, hogy az embereknek az az italozó, intrikus, alul iskolázott butaság kell.Példát kell mutatni a fiataloknak.Hogy a fenébe ne szeretne Alekosz bent lenni.Nincs meló ,és luxus körülmények…..kell ennél jobb?Igaz a többiek vágyódnak a szeretteik után,de ez az ember?..nem tudom vannak-e érzései?A tanult ember,és a tájékozott ember nem ugyan az.Hogy ismételgeti magát, az meg már durva.Na de ez kell az embereknek.Nekem nem.

 32. IrI szerint:

  Laci az az ember aki a háttérből a többieket befolyásolja nagyon rafináltan, hogy ő sokáig bent marathasson.

 33. serfőző szerint:

  Nagyon sajnálatos, hogy a valóvilág 4 müsora ennyire nívotlan és értékelhetetlen lett. Ebben a müsorban nem azok érvényesülnek akik normálisan viselkednek hanem akik trágrul beszélnek és minősithetetlenül viselkednek. Sajnos az RTL szerkesztői is ezeknek a szekerét tolja és ezeket találja jópfának és szórakoztatónak.Nagyon sokan úgy gondoljuk, hogy a párbajoknak semmi értelme, mert már megvan a kiválasztott gyöztes.

 34. Melcsi78 szerint:

  SZIASZTOK,ÉN ALEKOSZNAK SZURKOLOK REMÉLLEM Ő NYERI MEG!

 35. andi szerint:

  Mióta olivér kiment azóta béci,gigi,bombiés jery na és laci azt hiszik ők a királyok és most nyitották ki a szájukat is de eddig meg sem szolaltak,béci,béci,gigi menyettek haza.bombi te meg mindig sirsz mit egy kislány te is most nyitottad ki a szádat mikor olivér kiment.

 36. korondi attila szerint:

  ennyi buta primitív ember egy rakáson !annak örülök hogy a majomarcu olivér kiesett. Még alekosz és göndör bunkó éva kiesne az lenne az igazi.

 37. author szerint:

  alkoholistak músora.Az egész megjátszott.Csak arra megy a játék hogy sok sms érkezzen.A csapat nagy része a villán kivül is ismeri egymást.Mien valogatás ez?Mért nincs bent egyszerü ember?szakács,eladó,gk.vezető,HAJLÉKTALAN?

 38. Ditte szerint:

  Olivér kiesésével egy nagy nulla lett a Való Világ.Most már nem nézem, és rengeteg ember nem nézi.Kíváncsi leszek a mutatókra.Béci nem érdemelte meg a győzelmet,egy nagyképű,buta fiú.Szerintem erre már senki sem kíváncsi.A végét majd meglátjuk, Béci,Gigi,Laci,Jerzy menjetek haza,ezt a nagy semmit otthon is előadhatjátok.Semmi nincs bennetek,ami a tv elé vonzaná az embereket.Hajrá Anikó,Évi,Szandika és Alekinyoooooooooo!!!!!

 39. betolakodó szerint:

  ez kelett nektek az unalom én itt most befejeztem az adások nézését és a szavazatok küldését nem vagyok benne biztos hogy a 61%alatti kép valoban a cigány gyerek képét kelett volna e kirakni kár hogy ezt nem tudom bizonyitani nézzétek a cigány párost az unalmat és zsidok adását férgek

 40. deka szerint:

  Ez kell a parasztoknak!!! Béci G.Győző stb. Nem látunk itt kint eleget nem élősködnek rajtunk eléggé még a tévében is a ku…a c….-at kell nézni. És még merünk panaszkodni a c…bűnözésre!!! A sok agyatlan tolja őket előre!!!

 41. angel 78 szerint:

  Ez kell nektek Magyarok?Egy nagyképű elszállt feka gyerek?Akkor nézzétek!Ki fogja csinálni mostantól a hülyeségeket?Laci,Gigi,netalán a befordult Gombi?!Alekosz csináld ki őket!!!!!!

 42. Gonda Györgyné szerint:

  Végre. Mégis a jóérzésű embereknek lett igazuk, és kiszavazták ezt a hányadékot. Ilyen gusztustalan férfit, még nem hordott a föld. Ez kocsis módjára beszél a nőkkel,
  iszik mint az állat, piszkálja az orrát a kamerába, cigarettázik, álandóan falt valamit. Megszünt a jóvilág Olikám. Most már megkell dolgoznod azért amit megkívánsz. Nincs már ingyen pia, kaja. A sok hangoskodó, akik tegnap ott ordibáltak a stúdíóba, most befoghatják a p….-kat.
  Nagyon gyengy vagy Olikám. Egy senki.

 43. babszem8 szerint:

  Halihó! Végre hazament Oli a barátnőjéhez! Jobb lesz így neki! Talán helyrehozhatják a dolgokat…ezt kívánom nekik!
  Nagyon-nagyon Örülök, hogy a Béci ment vissza! Örülten szurkoltam neki és küldtem rá több szavazatot is, pedig nem szokásom!!! Azért 61 %-kal nyerni Oli ellen az sokat jelent!
  Az egyik hozzászóló azt írta, hogy Béci családja biztosan kölcsönt vett fel, abból szavaztak, hát nem. Ott ültek az első sorban és bíztak abban, hogy amit a fiúk képvisel, az többet ér és többeknek szimpatikus. Igazuk lett szerencsére!!!:-)

  Egyébként Oli az utóbbi egy hétben mindent amit addig felépített, romba döntötte. A legnagyobb tévédése az volt, hogy teret engedett Anikónak! Mert igenis kimondta, hogy “Megőrülök érted!” stb. Csak azt hitték mindketten, hogy ebből a barátnője, villatársai és mi semmit sem tudtunk! Aztán a várt büntetés okozta agresszíója, majd elkezdett meginogni és összeolmott, mint a kártyavár. Egyébként sajnáltam a döntőn, de saját magának kereste a bajt. Szerintem megbeszélik az Enikővel és ő meg fog neki bocsájtani. Legyen így! Szerintem már ágyban vannak:-)

  Még annyit, hogy nekem nagyon jó a humorom, felsőfokú végzettségem van, de ettől mondjuk sokkal többet számít, hogy vág az eszem mint a borotva és nagyon mély érzésű, érzelmekben gazdag ember vagyok. Ezért szavaztam a BÉCIRE! Úgyhogy Gabi nincs igazad! Vagy tudod mit, ez az én igazam (meg a szavazók 61 %-áé, az pedig a tiéd, mert nem vagyunk egyformák és ez így jó!!!:-)
  GRATULÁLOK BÉCI NEKED ÉS A CSALÁDODNAK, SZERETTEIDNEK IS!!!!! HAJRÁ!!!!

 44. Felföldiné szerint:

  OLIVÉR EGY IDIÓTA ! A barátjának tartott Alekosz vele végeztette el a piszkos munkát. Alekosz a leggyengébbet hívta ki párbajozni, Olivér által ő akart megszabadulni az erős ellenféltől Bécitől. Jól átverte Olivért!

 45. stefan szerint:

  vegyetek ki az üzenet küldések listályából nem vagyok kíváncsi a cigokra ezután befejeztem a vv4 nézést …
  Kamu az egész most bebizonyosodott a cigó gigihez ment a 13 tesója ….

 46. angel 78 szerint:

  Hajrá magyarok,OLIra kell szavazni nem arra a dög unalmas nagyképü bécikére,ha OLIVÉR kiesik mi lesz az összefoglalókba esténként?!Lacinak a savanyú képe,Giginek a nyávogása?!

 47. babszem8 szerint:

  Oli nagyon remélem, hogy kiesik! Itt van az ideje, mert miatta szinte már nézhetetlen, idegesítő, rossz érzéseket keltő lett a műsor. Jó volt, hogy Anival lefoglalta magát-mondjuk nagyon csúnya dolog a barátnőjével szembem, akit állítólag nagyon szeret- de így olyan jó volt nézni a többieket! Azért Ani is érdekes! Először Bécibe szerelmes halálosan és szerelmet vall neki, de ő nagyon szépen helyreteszi, mert valóban szereti a barátnőjét. Aztán Király L. Norbitól esik hanyatt! Most meg Oli… Ő a szamár ezek szerint.
  Egyébknént remélem nem Balázs vezeti a kiszavazót, mert nem pártatlan és ezt már többször is bebizonyította! Eddig nagyon kedveltem, de ez rettenetesen csúnya dolog, mert még próbálja is Oli malmára hajtani a vizet! Hát persze, nagy haverja, együtt dolgozak a Vivánál, csak Olit kirugták, mert balhés volt.

  Száz szónak is egy a vége! A normális lelkiviláguak Bécit akarják és rá fognak szavazni! Remélem mi vagyunk többen!!!!

 48. erik szerint:

  tisztelt rtlklub!eddig sejtettem valamit,de most sikerult bebizonyitani a sejtesemet!ez a jatek szinte biztos hogy iranyitva van altalatok!siman ki kellett volna zarni szandikat,eloszor is nem fer a tobbiekkel szemben,meg az is gyanus hogy tobb jatekos is ismeri egymast az elozo eletebol,magyarorszag kicsi orszag,de ennyire?hulyenek nezitek az embereket ez a legrosszabb!

 49. Leria szerint:

  Kar , hogy Aniko ket szinu, en neki drukkoltam….

 50. Zsike szerint:

  Pont Éva mondja a testvérekre meg Lacira, hogy gerinctelen, hányadékok? Akkor ő mi? Szomorú jövő vár az országra ha ilyen a fiatalság példaképe, mint ő meg Olivér. Jellemtelen, lusta, semmirekellő kavarógépek.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: