Az x-faktor tábor első 50 továbbjutója

Az x-faktor tábor első adása lement, és már csak 50-en maradtak, akik közül a legjobb 24 sorsa a vasárnapi adásban derül ki. Nézzük meg röviden és tömören, hogy a továbbjutók közül, ki hogyan szerepelt:
– Barna Gergő teljesen összeomlott az előadott produkció közben, elsírta magát
– A 2 barát, Baricz Gergő És Bagossy Norbi fáradtan, kialvadtlanul léptek színpadra

 • A Hajdú ikrek rontottak, de kaptak még egy esélyt
 • Németh Katica és Mazsi – akik tavaly is a döntő előtt estek ki – idén 2x próbálkozhattak, és mind a kétszer rontottak.
 • Kumich Tamás, Varjú René, Nánássy Tibi magabiztos előadást nyújtottak. Szólistaként nem, de trió formátumban továbbjutotta, mert a bírák így akarták.
 • Bagosi Alexának visszahozta a pezsgést az x-faktor
 • Demes Tamás és Abodi-Nagy Bianka továbbjutását még Keresztes Ildikó is megkönnyezte, amit mentor társai természetesen ki is “cikizték”
 • Kocsis Tibor jól szerepelt, de mégis úgy érezte, hogy egy kicsi még hiányzott
 • Kováts Vera és Muri Enikő elsírta magát, amikor megtudták az örömhírt, miszerint továbbjutottak
 • A külföldi származású Lil C. magabiztosan énekelt és győzött.

Íme az 50 továbbjutó..

Név szerint összesűrítve:

Abodi-Nagy Blanka, Anger Balázs és Simon Boglárka, Kumich Tamás, Nánássy Tibor, Varjú René, Arany Zsolt, Bagosi Alexa, Bagossy Norbi, Baricz Gergely, Barna Gergely, Bene Barbara, Bokor Mariann, Borzné Kovács Violetta, Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka, Csordás Levente, Csótó Szilvia és Berta Kitti, Dékány Balázs, Demes Tamás, Egerszegi Virág, Enrico Palli, Farkas Enikő, Farkas Éva, Fazekas Zoltán, Fehér Zoltán, Géczi András, Gubik Petra, Gyurcsík Tibi, Hajdu ikrek, Hangácsi Márton, Iveszics Inez, Kocsis Tibor, Kollányi Zsuzsi, Kovács Andor, Kovács Anikó, Kováts Vera, Kelemen Csaba – Lil C, Luther Beuka, Molnár Szilvia, Muri Enikő, Németh Katica, Oltyán Attila, Pál Timi, Polgár Géza, Rend Tamás, Rocktenors, Rolkó László, Samu Kriszta Mazsi, Sántha Dávid, Soós Enikő Gyöngyi, Szabó András, Szőke Adrienn, Tarány Tamás, Tarsoly Arnold, Töreki Andrea, Tóth Gabi, Tóth Jonatán, Vígh Zoltán.

A nevek listáját az RTL Klub oldaláról másoltuk ide. Itt vannak tehát a legjobbak, melyeket a vasárnapi adásban a mentorok újra “megcsonkítanak”.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. Jeges szerint:

  Ha jól látom Tarány Tamást kihagytad…. : szerintem javítsd

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: