Az X-faktor műsorvezetői a Reggeliben

Az RTL Klub Reggeli műsorában vendégeskedett  Sebestyén Balázs és Ördög Nóra, igaz csak telefonon keresztül hallhattuk őket, de sok érdekességet megtudhattunk tőlük. A napokban ugyebár már letisztázódott, hogy ők lesznek az X-faktor műsorvezetői, akikkel ősszel találkozni fogunk. Nézzük meg, hogy nyilatkoztak a szerepükről.

Hujbert Feri első kérdése Balázshoz az  volt, hogy mennyire hatódott meg, amikor Stohl András – igaz csak videón keresztül – bekonferálta utódjaként. Balázs talán nem árult el nagy titkot, hogy már napok óta tudja, hogy ő lesz Stohl András helyett az X-faktor férfi műsorvezetője. Nagyon örül a felkérésnek és nagyon várja, hogy Nórival együtt dolgozhasson, mert mint kiderült, a két műsorvezető még nem dolgozott együtt. Balázs azt is hozzátette, hogy az eddigi műsorvezetői tapasztalataira támaszkodva nem megoldhatatlan feladattal néz szembe.

Ördög Nóra is izgatottan várja az új műsorvezető társát. Nevetve még annyit elárult Nóri, hogy igaz, műsorvezetőként még tényleg nem dolgoztak együtt, de az RTL Klub egyik szórakoztató műsorában, a Kalandra Fal-ban Balázs műsorvezetőként, Nóri pedig játékosként szerepelt. A játék lényege az volt, hogy ha a játékosok nem elég ügyesek és nem jutnak át a falon, akkor egy vízzel teli medencébe esnek. És hát Nóri csurom vizes lett, Balázs pedig jót  mosolygott Nórin. Ismerettségük innen ered.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: