Az x-faktor mentorok 2013-ban: Megvannak!

Kiderült, kik ülnek a mentori székbe az X-faktor negyedik évadában. Mint ismeretes, három mentor, Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Nagy Feró úgy döntött, a 2013-as tehetségkutatóban már nem mentorkodik, de Geszti Péter marad.

Megmaradt a három férfi egy nő felállás az X-faktor 4-ben is. A kivált mentorok helyére az RTL Klub Alföldi Róbertet, a Nemzeti Színház leköszönő igazgatóját, Szikora Róbertet, az R-GO frontemberét, és egy korábbi megasztárost, Tóth Gabit kérte fel. Tóth Gabi bekerülése nem meglepetés, már hetekkel ezelőtt azt pletykálták a bulvárlapok, hogy esélyes lehet a mentori szerepre. Korábban azt nyilatkozta, hogy kiugrana a bőréből, ha felkérnék a mentori szerepre.

Az utóbbi időben felmerült az énekes Ákos, és az X-faktor korábbi győztesének, Vastag Csabának a neve is, de végül egyikük sem lett befutó.

Alföldi Róbert kétségtelenül népszerű, már szinte egyáltalán nem lehet jegyet kapni az előadásaira a Nemzeti Színházban. A rendező-színész Alföldi azonban szókimondó, így valószínűleg jól fog teljesíteni mentorként.

Az új X-faktor mentorcsapat 2013-ban (fotó: Blikk.hu)

Az új X-faktor mentorcsapat 2013-ban (fotó: Blikk.hu)

Szikora Róbert a legtöbb felkérésre általában nemet szokott mondani, állítólag sokáig tartott az egyezkedése az X-faktorral, de végül igent mondott az R-GO énekese.

Geszti Péter sorsa sokáig kérdéses volt a műsorban, a legtöbben azt feltételezték, hogy ő is elhagyja az X-faktort, ha már nem lesznek ott a régi társak. Ez azonban nem így történt, Geszti továbbra is erősíteni fogja a mentorgárdát.

Kérdéses, hogy az új összeállítású mentori gárda mennyire fogja elnyerni azon nézők tetszését, akik három szérián át követték a tehetségkutatót, és megszokták a mentorokat. Egyébként nem ez az egyetlen eset, hogy egy zsűrigárda lecserélődik, külföldi versenyeken rendszeresen változtatnak az összeállításon, hazánkban is volt már rá precedens, például a Megasztár zsűrije esetében.

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. Névtelen szerint:

  Sajna a Tóth Gabi Került be mentornak, nagyon primitiv nő, milyen viselkedés egy mentortól, hogy lefekszik a földre mint egy elmebeteg.

  • Névtelen szerint:

   Hat Gabi nincs ott amit keressen, nem mentornak valo hanem valami kis bordelban volna a heje,a viselkedese peddig nagyon primitiv, razza a rongyot de vajon kinek

 2. pema szerint:

  zsenge hatás,pénzkereső banda.De a show-t nézni fogják,igaz egy kaptafa érzet az egész.Csak megy,megy..,senki nem dolgozik,mindenki énekes lesz Pesten:)
  Akkor lenne jó a zsűri,ha képes lenne női versenyzőt győzelemre tenni,mert az lehetetlen.
  Egyszerűen az RTl sms nyomó rétege hemzseg a féltékenységtől.
  Istenes meg elmebeteg,de ide azok jók.

 3. Csucsu szerint:

  Majmok bolygója, nevetséges, ilyen undorító banda, mit akartok, Lejjebb már nem lehet süllyedni, biztos, hogy nem nézlek benneteket.

 4. Névtelen szerint:

  Én személy szerint már csak azért nem fogom nézni mert ott lesz Tóth Gabi !

 5. Marietta Kiss szerint:

  Tóth Gabi a zsüribe ??? nem méltó rá MÉG NEM vannak más tehetségek akik évtizedekig szórakoztattak bennünket letettek valamit arra a bizonyos ASZTALRA pl.Kovács Kati.Koncz Zsuzsa,,,Tóth Gabi komolytalan szeleburdi lány,ugyis ujabb plasztikai mütétre költené azt a 10 milliót nem normális célra forditaná és mit tudna tanitani egy kezdő énekesnek hiszen még neki is tanulnia kellene,Ez az xfactor nivóját alacsonyitja le hogy már a zsüribe is bárki bekerülhet igy az ott elnyert első helyezés már nem lesz olyan értékes,Csak tudnám mi alapján és kinek jutott eszébe megbizni evvel a komoly feladattal nem kellene ezt is pályáztatni??? nem értem sajnálom mert eddig nagyon nivós volt a müsor és a mentorok is egyéniségek és nagy szakmai tudásuak Malek Miklós például sajnálom…

  • Kicsidop szerint:

   Csatlakozok Kiss Mariettához!!!Nem hiszem el mit kell ennek a nyavalygós senkinek mindig mindenhol ott lennie ez a Tóth Gabi Nem akkor szám mindig csinál valamit hogy médiába legyen hol vannak a számai sehol volt 2 ismert száma és csókolom ennyi azóta csak hogy ilyen haja volt itt volt ott volt ezzel volt most szakított gyerekek undorító főleg hogy minden szombaton ezt kéne nézni mert nem nézem mert ezek a /szarok csak az ember agysejtjeit mérgezik!!!!Köszönöm a lehetőséget !!!

 6. Névtelen szerint:

  csak 10 milliót??? az borzasztó sok nem csak

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: