2010. március 22. 8:22.

X Faktor Hatalmas űrhajó jelenik meg Budapest városa fölött, hogy az ujjongó tömegből kiválassza és a világhírnév felé repítse azt a tehetséges énekest, aki a Simon Cowell nevével fémjelzett X Faktor c. tehetségkutató verseny győzteseként valódi sztárrá válhat. A többi, hazánkban népszerű tehetségkutató műsorral ellentétben a nyertesnek itt valóban lehetősége nyílik, hogy nemzetközi karriert fusson be,

 hiszen a három kategóriában megrendezett verseny győztese a Las Vegas-i nagy döntőn mérheti össze énektudását a világ 22 országában legtehetségesebbnek ítélt előadóval.

A sci-fiszerű referenciafilm forgatásáról Kovács Dániel Richárd rendező nyilatkozott a Cool Tv-nek, ahol elmondta, hogy a videóban látott tömeget digitális technológia segítségével egy mindössze 25-30 fős csapatból alakították ki. A szereplők számára nehézséget jelenthetett, hogy a klipet egy greenbox stúdióban forgatták, vagyis a speciális effektekkel gazdagított háttér csak később, számítógép segítségével került a filmbe. A történetet egy hazai ügynökség találta ki, a magyar csapat tehát szabad kezet kapott a műsor angol szervezőktől.

Akik úgy érzik, megvan bennük az a bizonyos “X Faktor”, az RTL Klub honlapján tudnak jelenkezni a műsorba, de a videó rendezője elmondta, hogy hamarosan egy másik videó is képernyőre kerül, ahol már a telefonszám is látható lesz.

Az X Faktor image filmje nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Szeptember 3-án indul az x-faktor 2011.

2011. augusztus 17. 12:36.

X-faktor vagy Megasztár?

2010. október 16. 7:01.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=5 w=100 h=240 float=left]Aki néha kipillant a nemzetközi vizekre, és megfigyeli az ottani tehetségkutató műsorokat, annak nem ismeretlen név ...