Az x-faktor győztese: Vastag Csaba

Elérkezett az X-faktor Finálé is, melyet már olyan sokan vártak. Az elmúlt hétvégén dupla adással készült az RTL Klub, hiszen vasárnap adta le a végső döntőt, ahol már csak Takács Nikolas és Vastag Csaba mérkőzhetett meg. Tulajdonképpen ez volt az utolsó párbajuk. Mivel 1 hét választ el minket karácsonytól, így némi ünnepi hangulat is átjárta az x-faktor színpadát.

 Az izzasztó küzdelem végeredménye az lett, hogy Vastag Csaba lett az x-faktor győztese.

Vastag Csaba nyerte meg az x-faktort, ízelítő az utolsó adásból

Hasonló bejegyzések..

106 hozzászólás

 1. Alexa szerint:

  Barbi szerintem nem nyálgép egyik se.Norbinak nem volt hangja se csak egy kis icipici rekedt hang ami nem volt jó.

 2. berti szerint:

  szerintem még csabi sem hiszi el.jolisteszi mert ezt viccnek is csak hallkan kel mesélmi hogy győzőtt.

 3. Barbi szerint:

  Szerintem nem Csabának kellett volna megyerni, 1.ő már ismert volt a színházakból, 2.Nikolas is megérdemelte volna mert ők nagyon szegények voltak 3.Norbi is megérdemelte volna mert ha Csabát annyira sajnálták mert a testvérével kellett párbajoznia, akkor Norbit miért nem sajnálták és nézték neki is a családi hátterét?! Ő 14 éves kora óta úgymond a mélyvízben van! A szülei arra sem voltak képesek hogy legalább 1-1 szavazatot elküldjenek neki! Sőt mi több, az apja uszította az ismerőseiket és szomszédokat hogy nehogy szavazzanak rá! + Csabára azért is szavaztak, mert “jóképű”, és a sok tinilány is úgy volt velük, hogy jajj nagyon szép a szeme szavazok rá hogy még lássam!!!! De Tomika is így volt ám!!!!
  NORBIBÓL LESZ MÉG VILÁGSZTÁR, NEM EZEKBŐL A NYÁLGÉPEKBŐL!!!!!

 4. niki szerint:

  az az érdekes hogy NIKOLASNAK sokkal de sokkal tobb rajongoja van mint Csabának!és szerintem az is lehetséges hogy a fináléba nem is a nézok szavazata ha nem az x faktor alapítoja dontotte el hogy ki legyen a gyoztes mivel Csaba Magyar állampolgár és Nikolas meg Szlovák!és ha ez valoban így van akkor ez olég sajnálatos!
  és én azt mondom hogy Takács Nikolas a király és mindent aggy bele!alig várjuk már a lemezed!Ja és még valami Nikolasnak kéne indulni az eurovisios dalfesztiválon mert neki van a legkulonlegesebb hangja Magyarországon és ott sokan felfigyelnének rá!

 5. Mónika szerint:

  Kedves Mindenki!

  HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ CSABA!!!!!!!!!!!
  Jó hogy győzött az igazság!!!
  Csaba volt a legjobb!!
  Nicolas dög unalmas és egysíkú, a magyar nótákban nyávog mint egy macska.
  És nem őszinte!!!
  A többség döntött….aki most nyávog mint a kalapos majom, az majd jövőre szavazzon többet!! Igy járt!!!
  Mi szavaztunk eleget a Csabára!!!!!!!!!

 6. NAGY TÜNDE1967 szerint:

  Nem értem, ami itt megy! Csaba nyert a nézők döntése alapján, fogadjuk el és tiszteljük a döntést.
  A külföldi x- faktor példák is azt mutatják, hogy nem mindig a legjobb énekesek jutnak el a legmesszebb a versenyben, akik érdekesebbek, és izgalmasabbak tudnak lenni azon túl, hogy jól énekelnek, azoknak lehet, hogy nagyobb jövőjük van! Ebbe a műfajban sok minden számít, főként az plusz, mellyel egy előadó le tudja nyűgözni a közönséget.
  Nagy lehetőséget kaptak mind a 12 –en, érzésem szerint 5 olyan előadó lesz, akiről sokat fogunk hallani. Én gratulálok minden kinek főként a győzteseknek. További sok sikert és kitartó munkát. Mert hiszen ennek a két fiúnak rengeteg odaadás, és lemondás volt az életében az elmúlt hónapokban.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: