Az X-faktor dupláz, a versenyzők a mentorok házában 1.

Ezen a hétvégén az X-faktor mindkét estére a tévé képernyői elé csábítja a nézőket, ugyanis a megszokott szombati időpont mellett, vasárnap is adásra tűzte énekes tehetségkutató műsorát az RTL klub. Időközben a versenyzőket csoportokba rendezték, és mentorok szárnyai alá vonták.

Sem a versenyzőknek, sem pedig a mentoroknak nem volt beleszólásuk, melyik csapat élére melyik pártfogó kerül majd. A producereknek viszont annál inkább, akik hangjuk és személyiségük alapján válogatták össze a versenyzőket és pártfogóikat. Nagy Feró, Keresztes Ildikó, Geszti Péter, és Malek Miklós abban egyet értettek, hogy bárkiket is osszanak hozzájuk, legjobb tudásuk szerint egyengetik majd útjukat. Illetve abban is, hogy minél többet dolgoznak együtt egy énekessel, annál nehezebb lesz megválniuk tőle, mikor az kiesik.

Nagy Feróra osztották a 25 év felettiek mentori posztját, aki büszke 6-os fogatára: szerinte ők a legütősebb csoport a versenyben. A Beatrice egykori frontembere teaházba vitte pártfogoltjait, ahol barátian elcseverésztek az idáig vezető útról, illetve a maguk és mentorukkal szembeni elvárásaikról. „Kitaláltuk, hogy a Feró lesz az, mer’ hogy mi vagyunk az öregek, és akkor gondoltuk, hogy ő fog velünk foglalkozni.” – Mondta Wolf Kati, akinek – persze Feró után 🙂 – a legnagyobb tapasztalata van a csapatban, hiszen már több fellépésen is túl van. Szabó Mariann egyből közös hullámhosszra került a nemzet csótányával, hiszen a fiatal lány is a rock zene szerelmese. Bakó Kriszta nehezebben nyílik meg, s abban bízik, pártfogója kihozza majd belőle a maximumot. Wittman Zsolt, noha tapasztalt utcazenész, a nagy közönség látványa még is félelemmel tölti el. Az idősebb Vastag testvér (Vastag Csaba) bizonyítani szeretne mentorának, lévén, hogy az első meghallgatás során Feró nem kímélte őt szavaival. Feró azon izgul, hogy túlságosan összebarátkozik pártfogoltjaival, elvégre, ha nem érzi közel magához őket, könnyebb szívvel adja ki az útját a mentori házból.

Az írás folytatódik a 2. részben: 2. rész >>

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: