Az orvosa miatt halt meg Paul Gray

Paul Gray, a Slipknot együttes basszusgitárosa valamivel több, mint két éve halt meg. Az orvosát megvádolták azzal, hogy ő a felelős a gitáros haláláért, mi több, hét másik gyilkossággal is vádolják.

Daniel Baldinak hívják a Slipknot egykori basszusgitárosának kezelőorvosát, akit most nyolcrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítanak.

Gray 2010. május 24-én hunyt el a Des Moines egy hotelszobájában. Kiderült, hogy az ismert basszusgitárossal morfium és fentanillel túladagolás végzett.

Korábban úgy gondolták, hogy Gray véletlenül hunyt el túladagolás következtében, mivel amúgy drogfüggő volt. A tárgyaláson Baldi is ezzel érvelt, most viszont nyolcrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják, mivel több esetben is a kelleténél több gyógyszert írt fel a betegeinek.

A gyógyszerek között fájdalomcsillapítók is voltak. Paul Graynek halála után született egy kislánya, akit már sajnos nem tud felnevelni.

Paul Gray, a Slipknot együttes tagja

Paul Gray, a Slipknot együttes tagja

Amikor kiderült az eset, a Slipknot együttes tagjai nagyon felháborodtak. A hivatalos weboldalukra híreket írtak ki az esettel kapcsolatban. A hírben annyit közöltek, hogy nagyon feldühítette és elszomorította mindannyiukat a hír, Baldi bűnössége. Őszintén remélik, hogy az igazság győzni fog, és nem fog ilyen dolog megtörténni mással.

Lélekben Baldi összes áldozatának a családja mellett áll az együttes, és remélik, hogy ez az ember felelni fog az összes tettéért. Shawn Crahan is írt: sajnos semmi sem fogja visszahozni már Pault az élők sorába. Sajnálja, hogy a drogos életvitel egyre gyakoribb, és jut el a fiatalok körébe, ezért beszélni kell ezekről a problémákról, nem lehet a szőnyeg alá söpörni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: