Az igazi Hallelujah: Takács Nikolas – válogatás videó

Egy korábbi bejegyzésünkben (videóval) említést tettünk arról, hogy már a csapból is a Hallelujah dal folyt. Azonban mindegyik szörnyű előadásban volt látható, hallható. De jött egy fiatalember, Takács Nikolas, aki megmutatta, hogyan kell elénekelni Leonard Cohen remek dalát.

A 24 éves srác Szlovákiából jött egyenesen az x-faktor válogatására, hogy megmutassa tehetségét. A siker nem is maradhatott el, Mindenkinek tetszett.

Takács Nikolas – Hallelujah

Te is láttad Nikolast? Írd meg véleményedet az előadásáról, oszd meg a többiekkel 🙂

Hasonló bejegyzések..

197 hozzászólás

 1. Gajdácsik Sándorné szerint:

  2009.decemberében Takács Nikolasz vendége volt Szekeres Adriennek az egri Minorita templomban tartandó koncertjének.
  Nagyon szép volt a koncert, de akkor még azt sem tudtuk, hogy ki ez a gyönyörű hangú énekes. Csodálatosan énekelt és már akkor a szívünkbe zártuk. Köszönöm Szekeres Adriennek, hogy akkor megismertette velünk ezt a fiatal embert. Ha lehetne állandóan őt hallgatnám.
  Gajdácsikné

 2. Betti szerint:

  Isteni tehetség vagy!!!!annyira jó hangod van,hogy libabőrős leszek ha meghallak!!!!jó nézni,és hallani téged!!!csak így tovább!!szorítok nagyon érted!!!

 3. Haszonits Éva szerint:

  DRÁGA ISTENADTA, BRILLIÁNS TORKÚ NIKOLAS!

  AMIKOR ELŐSZÖR MEGLÁTTALAK, LÁTTAM, HOGY EZ A PASI NAGYON TUD VALAMIT, BEJÖTT!!!
  AMIKOR MÉG AZ ISTENADTA HANGOD IS MEGHALLOTTAM… LENYŰGÖZŐ,TE VAGY A VILÁG X. pontosabban a: 8!!! CSODÁJA!!!
  NE AGGÓDJ! TE LESZEL A BEFUTÓ!

  Gondoltam, de nem voltam abban biztos, amit most már bebizonyítottál, hogy nemcsak a pár éve az angoloknál befutott Lemart, de még Mariah Carey & Luther Vandross Endless Love c. számát is felülűberelted (Nikával).

  És a csúcs az, hogy Leonard Cohent lekőrözve az én drága JON BON JOVImat is felülmúltad (a Hallelujah-val), egyszer összeállhatnál VELE énekelni, Ő is ledöbbenne a TE VALÓSÁGODTÓL.

  I make you crazy c. számban pedig olyan SZ*XI vagy, hogy az már megdöbbentő, és hajmeresztő.
  A fickók negatív kritikájával ne törődj, mert TE ÚGY VAGY ÉP, EGÉSZ, ÉS JÓ, AHOGY ISTEN MEGALKOTOTT, EGY IGAZI SZ*XI, MACSÓ FÉRFI VAGY!!!
  BÁR MINDEN PASI MINIMUM ÍGY NÉZNE KI, MINT TE!!!?
  Csak maradj ilyen alázatos, amilyen most vagy, és akkor is TE LESZEL A CHAMPION!!! A HELYED HOLLYWOODBAN VAN, MERT TE EGY SZÜLETETT ŐSTEHETSÉG VAGY, ILYEN PASI NEM MINDENNAPI…

  Egyszer szívesen meghallgatnálak VÖRÖS ISTVÁNNAL ÉNEKELNI, MERT Ő IS EGY CSODA, MINT AMILYEN TE VAGY!!!….

  MINDEN TISZTELETEM A TIED! Remélem még sokat hallok Felőled!?
  HOSSZÚ, EGÉSZSÉGBEN, SIKEREKBEN ELTÖLTÖTT ÉVEKET KÍVÁNOK NEKED, ÜDVÖZLETTEL:
  Haszonits Éva

 4. Ildikó szerint:

  Mintha Matt Goss állna a színpadon 🙂

 5. x Leeadama szerint:

  Nos, ez a pali nem ide való, ezt remélem mindenki tudja. EZ gyerekeim egy TEHETSÉGKUTATÓ, ezt a srácot pedig már rég futtatja- tatná egy profi lemezmágus. Ergó – ki vele a faktorból, másképp sz*t se ér az egész, hiszen nem ezt akarja sugallni, hanem azt, hogy hé tehenészlány, gyere énekelj és ha tuti vagy sztárt csinálok belőled -ééés- nem pedig egy félprofi énekesnek propagandahadjáratot..

 6. deluxe_cat szerint:

  ha nem ő fogja megnyerni soha többet nem nézek tehetségkutató műsorokat!… világszinvonalú amit csinál….!….imádom, egyszerűen nm tudom kifejezni mennyire tetszik!Hajrá Nicolas <3

 7. henike98 szerint:

  nagyon jó csak így tovább

 8. floranna szerint:

  Szerelmes vagyok!
  Tökéletes férfi tökéletes hanggal!!!
  Mindig sírok én is ha hallgatom…
  Még hogy nincsenek csodák? Hm…
  Talán mégis:)

 9. Kriszti szerint:

  Hát ez a Nikolas Isteni komolyan mondom .Imádom a zene minden műfaját de amit a noklas csinál az hátborzongató(jó értelemben).Kellenek az osrszágnak az ilyen inteligens és jó hangu énekesek

 10. Luca szerint:

  Nikolas a legjobb én csak neki szurkolok tehát hajrá Nikolas!

  Elképeztően jó hangod van ahogy a zsüri is nézett GRATULÁLOK!

  Luca!

 11. Dodóka szerint:

  Hallottam már sok embert énekelni, de még egyiktől sem borzongtam úgy ki mint Nikolastól, és ezt most nagyon jó értelembe írom. Annyira meg fogott a hangja, hogy akárhányszor hallgatom ezt a számot mindig be könnyezek. NAGYON JÓ! Én tiszta szívemből neki szúrkolok meg az egész családom.

 12. ERIKA szerint:

  Hihetetlen!Nikolast minél többet hallgatom,annál jobban tettszik.Eddig is voltak kedvenceim,de őket minél tovább hallgattam, annál jobban untam.Nikolast imádom a talpától a feje búbjáig.

 13. klára szerint:

  gyönyörű a hangod, óriási tehetség vagy. sok sikert

 14. melcsi szerint:

  gratulálok jo választás volt ez a dal,remélem befuto leszel!
  sok sikert.üdv

 15. Sengá szerint:

  Jó volt látni, jóv volt hallani, professzionális előadás, ebben a feldolgozásban még soha nem hallottam.
  Egyszerúen örömet jelentett nézni, hallgatni.
  Nekem ennyi, de ezt mostanában nem sokszor modhatom el.
  Egyébként azóta naponta meghallgatom, imádom a gödröcskéket az arcán, a nyugodt, mosolygós szimpatikus metakommunikációját és a lágy hangját.

 16. szalai0712 szerint:

  Egyszerűen szuper.
  Ez a dal a szívem egy darabja.
  Nagyon szép művészi előadás.
  Szorítok neked,mindent bele,jó vagy.

 17. szabina szerint:

  kb.50x hallgattam már vissza,ritka és érdekes hangod van.Ha van egy kis izlésük az embereknek,minimum az első 3 helyen kell,hogy végezz.Nagyon drukkolok.remélem,a későbbiekben folyamatosan megtudsz újúlni,ha igen ,akkor nem kétséges a sikered!Nagy érdeklődéssel figyellek tovább,és minden jót kívánok.

 18. ERIKA szerint:

  Nikolas olyan sze*szis,nemcsak csodálatosan énekel.

 19. csiki szerint:

  Köszönőm!Ezért érdemes élni!

 20. Stuka Beatrix szerint:

  Szia!Én is igy szeretnék énekelni de még csak 10 éves vagyok fejlődnöm kell!nagyon dzép hangod van!!!

 21. ERIKA szerint:

  drukkernek irom. kicsit unjuk már ,hogy olyan dolgokat irsz Nikolas előadásáról,amin csak kevesen osztoznak veled. Ha nem tetszik ennyire neked akkor,miért nem hurcolkodsz el más témát nézegetni? Szerinted minden világsztár úgy kezdte a pályafutását,hogy egyből mindenkinek tettszett? Pont a minap bukkantam rá Michael Jackson fiatalabb kori előadására,hát koránsem volt olyan jó, mint amikor már világsikert aratott.Nikolas is tud még fejlődni,csak nem mindegy,hogy ki karolja fel,hova kerül,milyen úton halad.Mi látjuk benne a későbbi világsztárt.

 22. Joci szerint:

  Nagyon szép hangja van…bár tudnék én is így énekelni,mint Ő!

 23. arti szerint:

  Csak annyit ,kicsit hamis az angol kiejtése de a beképzelt magyar embereknek senki nem tud megfelelni.Ha magyar angolul beszel rögtön kiszurom még azt is aki azt hiszi magárol hogy nagyon jol beszél angolul.Zseretnélek titeket is hallani kedves szakértők,kritizalni azt tudtok abban nagyon jok vagytok büszkék lehettek!

 24. kati szerint:

  Nem igazán nézem ezeket a tehetségkutatókat, de látom, hogy nagyon sok fantasztikus tehetség van (meg rengeteg botrányos is, aki ki mert állni ország-világ elé). Természetesen, hogy kinek ez, kinek az tetszik. De… ennyi Megasztár, Csillag születik, stb. után sincs még egy világsztárunk sem. Néha látok egy-egy “ismerőst” másod meg harmadosztályú műsorban. Főznek, mert hát valamiből meg kell élni. Már az eredeti hivatásából nem akar élni.
  Báder Mária pl. szerintem jobb volt Tina Turner és 20 éve énekel.

 25. drukker szerint:

  Erika, lehet, de 24 éve élek ott. Meg tudom ítélni a kiejtését is és látom, hallom az ottani tehetségeket. Bőven van miből meríteniük.

 26. drukker szerint:

  Erikának, Arról nem beszélve, hogy nem egy helyen rosszul intonál. Magyarul, hamis.

 27. sajti szerint:

  Ez gyönyörű ! Drukkolok neked !!

 28. sajti szerint:

  Ez gyönyörű !
  Drukkolok neked !!

 29. eszter szerint:

  szia!nagyon szép hangod van,és én neked drukkolok!

 30. blero72 szerint:

  ö lesz a nyerő nekem nagyon tetszett. drukkolok neki.

 31. drukker szerint:

  Erikának, persze, menjen ki külföldre. Annyira jó az angol kiejtése, hogy bármely falusi kicskocsmában azonnal szerződtetnék parodistának, hogy röhögjenek rajta a helyi farmerek. Azt hiszed, hogy a hang az elég? Azért, mert a te fülednek valami úgy tűnik, mintha angol lenne, azon még az anyanyelvű szétröhögi magát. Nagy karriert futna be a paródia műfajban. Nála tehetségesebb előadók nem jutnak tovább New Yorki metroállomások kéregető “sztárjainál”. Grammy, persze. Szálljatok már le a rózsaszín fellegekből.

 32. Irénke szerint:

  Gratulálok, nagyon szépen énekelted el ezt a dalt.
  További sok sikert kívánok!!!

 33. Attila szerint:

  Gratulálok nagyon jo hangod van!!Sok sok sikert!!!

 34. ERIKA szerint:

  Igazad van kedves szivacs az értékek számitanak nálam is,ezt akarom egy pár negativ hozzászólóval megértetni,de őket csak a pletykák érdeklik.Ez Magyarország!Ezért tartunk ott ahol tartunk.Hajrá Nikolas,győznöd kell.Ha mégsem győznél,menj ki külföldre és folytasd ott,mert ott jobban értékelik a tehetségeket ,mint itthon.

 35. szerémy szabolcs márk szerint:

  nagyon jó nikolas ő a legjobb

 36. rainbow szerint:

  Csak_csajoknak egy apró megjegyzés és nem bántani akarlak: miért kell azon csodálkozni, amit partyboy írt a szerelmes fiúkkal kapcsolatban. Csak jó szeme van a dolgokhoz. Egyébként a csak_csajok név is sokat sejtető, mert ha nem tévedek, nőből vagy. Ha mégsem, akkor bocs.

 37. ERIKA szerint:

  Csak csajoknak irom. Igazad van, nem figyeltem, de tudom,hogy úgy kell irni,hogy az élő fába is. Azért nem kell mindenben kötözködnöd.

 38. wazzup szerint:

  Bocsássatok meg, azért a nagy sértettségben totális valótlanságokat nem kellene írnotok. Ilyenekre gondolok, hogy “mindenki 1 év után eltűnik a süllyesztőben”. Lássuk csak…csak néhány példa: (Az első Megasztár óta ugyebár már több mint 4 év eltelt)…Oláh Ibolya a 3. lemezét jelenteti meg, Aida címszerepe stb. Tóth Vera azóta is fellép, lemezek stb…Gáspár Laci…Rúzsa Magdi!!! Eurovíziós dalfesztivál, lemezek, koncertek, Magyar Dal Napja etc…És még általánosságban is kimondani, hogy egy ilyen show-ban “nem lehet karriert befutni”? Leona Lewis? Adam Lambert? Kelly Clarkson? Pletykálni sok mindent lehet, de legalább a tényeket ne ferdítsük el…azok makacs dolgok…

 39. röppents szerint:

  jancsika,
  Teljesen egyetértek veled. Van azonban még egy fontos és érthetetlen momentum. Az egyik legtehetségesebb és legsikeresebb hazai zeneszerző állt a háta mögött. Az elmúlt 15 évben számos előadóművész legnagyobb slágere az ő szerzeménye volt. Kiss Gábornak hívják. Ki fog neki dalt írni a Sony kiadásában megjelenő lemezhez. Senki, mert az X-Faktorban előadott produkcióit fogják kiadni. Aztán majd összekoldulhat más szerzőknél egy lemezre való anyagot, mert, hogy a Sony nem fog neki dalt írni és iratni azt tudjuk.

  Ha egy kicsit türelmesebb, és képes rendszerben, hosszútávon gondolkodni, esze ágában sem lett volna jelentkezni egy ilyen nevetségesen, a legapróbb részletekig megkoreografált shownak nevezett valamibe. Közönség most tapsol, most csend, most örjöngés, most fütty. Újravesszük, stb. Nevetséges. Tudom, ott voltam. Az egész műsor le van forgatva a 12 versenyzős élő adásig. És majd mindenki hiheti, hogy a szavazata bármit is jelenteni fog.

 40. jancsika szerint:

  Kedves mindenki!

  Miért is kellett volna valakinek 1 év alatt senkiből világsztárnak lenni? Azt tudjátok, hogy a korábbi tehetségkutatók győzteseivel mi van? Senki sem tud róluk semmit. Mindenki 1 év után, mikor a saját TV-je már kicsavarta eltűnt a süllyesztőben. Mi érdeke lett volna a management-nek egy fellángolásos sikert összehozni? Ők a Nikolasnak (és nem Nikolasznak, kedves ERIKA) hozzútávra terveztek. Egy ilyen tehetségkutató műsorban nem lehet nagy karriert befutni. Ezek csak arra valók, hogy a TV-knek legyen nézettségük. Semmi más céljuk nincs. Nikolas ott szúrta el a karrierjét, hogy bármelyikbe is jelentkezett. De ez az ő baja. Ettől még semilyen szerződést nem lehet egyoldalúan, következmányek nélkül felmondani. Az RTL meg elemehet a francba, hogy még aszisztál is ehhez! Remélem az eredeti műsor meg fogja őket büntetni ezért IS! Megérdemelnék!

 41. Csak_csajok szerint:

  partyboy: Szerelmes fiúk? Hm. Érdekes felvetés…

  Erika: Azt is tudomásul vehetnéd, hogy NEM nézem az X-faktort (sem!), és fogalmam sincs, hogy ki az a Muri Enikő.
  További jó rajongást!
  PS: helyesen: élő fába (HOVÁ?)

 42. Enne szerint:

  Különleges hang, különleges pasi..Nekem nagyon bejön:-) Ő az egyik kedvencem.

 43. röppents szerint:

  Erika, ha tudnád mennyi minden van amiről te még nem hallottál! Akkor bizonyára azok sem léteznek, vagy valaki ott is rosszul végzi a munkáját, csak azért, mert te még nem hallottál róla. Miért arról láttál bizonyítékot, hogy nem egyoldalú volt a szerződés bontás? Mert akkor az engem is érdekelne. Filozófus már biztos nem lesz belőled.

 44. ERIKA szerint:

  csak csajoknak még 1x válaszolok .92.beirásodból indult ki a válaszom.A véleményem nem változott,nekem Takács Nikolasz a kevencem, én benne látom az x faktor győztesét. megragadó egyéniségével előadásával elsöprő sikert aratott nálam és a többi jogi formaság nem érdekel,ugyanis semmi bizonyitékot nem látok,hogy egyoldalúan mondta volna fel a producerrel a szerződését.Én úgy látom,hogy a producer igen rosszul végezte a munkáját,hiszen csak nagyon kevés emberhez jutott el Takács Nikolasz zenéje.Én sem hallottam róla az x faktor előtt. Ezen lehet vitatkozni,de rengetegen jelezték már azóta és tették fel a kérdést,hogy”miért nem hallottunk eddig felőle,mikor ilyen tehetséges ?”MURI ENIKŐ nekem nem jön be ,de lehet,hogy ő győz,és én ezt alázattal tudomásul fogom venni,de a kedvencem akkor is Takács Nikolasz lesz és nem fogok emiatt egy szigetre elmenni vele.NEkem itt a hazám ,szeretem Magyarországot minden hibájával együtt.Reménlem a helyesirásom elnyerte a tetszésedet,bár Magyarországon az a trendi,hogy mindenben bele kell kötni,még az élő fában is. Sok sikert neked az életben,az x faktorról meg annyit,hogy győzzön a legjobb. viszlát.

 45. partyboy szerint:

  Hát ez azért itt-ott elég disszonáns. Nem akarom azt a szót használni, hogy hamis, mert egyből kapok az elvakult, vagy inkább begőzölt friss, de már is nagyon szerelmes, lányoktól is, fiúktól is. Az angol kiejtése pedig, hát hogy is fogalmazzak finoman, nem kellene ezt eröltetni. Ez bizony csak a magyar fülnek hangzik úgy mintha angol lenne. És erre mondjátok, hogy világszinvonal?

 46. Woodoo szerint:

  Csak ő nyerhet,senki más!:)

 47. spartai szerint:

  itt a gyöztes,király

 48. GIGI szerint:

  További sok sikert, nagyon szépen énekelsz.

 49. zotya szerint:

  Egyetértek veled szivacs.

 50. szivacs szerint:

  Kedves “Gyerekek”!

  Csak jelezném, hogy a vitátok egy jogi kérdés, semmi köze a tehetséghez és a teljesítményhez.

  Egyébiránt pedig a részleteket egyébként sem ismeritek, tehát javaslom, hogy a “rémhírek és pletykák” szintjéről térjünk vissza az értékekhez.

  üdv

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: