Az Ének iskolája tanári kara

Friderikusz Sándor osztályfőnökkel és egy fantasztikus tanári karral: Szulák Andreával, Szandival, Hajós Andrással és Király Viktorral áprilisban indul Az Ének iskolája.

2013. áprilisában startol a TV2 legújabb showműsora, Az Ének iskolája, mely  felhőtlen szórakozást ígér az egész család számára.

Az eddig ismert zenei tehetségkutatókhoz képest Az Ének iskolája más lesz, ugyanis inkább tehetséggondozásról fog szólni és kizárólag 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Szombat esténként 16 apróság áll majd színpadra, hogy elkápráztassa a nézőket.

A különleges osztály tajgai a műsor folyamán végig együtt maradnak, ugyanis senkinek nem kell attól félnie, hogy kiesik, sőt a csalódás és a durva kritika is elmarad, mert a zsűri csak pozitív megerősítésekkel támogatja a versenyzőket.

Friderikusz Sándor fogja vezetni az Ének Iskolája című gyermek tehetségkutatót

Friderikusz Sándor fogja vezetni az Ének Iskolája című gyermek tehetségkutatót

A gyerkőcök zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai segítik. A tanári karban Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor foglal helyet, akiknek az lesz a feladatuk, hogy hétről hétre csiszolják és tökéletesítsék a gyerekek énektudását. Az osztályfőnök – műsorvezető szerepet az RTL Klubtól a TV2-höz pártolt Friderikusz Sándor tölti be.

“Az Ének iskolája nem csak azért különleges műsor, mert a kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum, hanem azért is, mert 16 egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan nagyszerű sztárokból áll, akik nem csak ismerik a gyermekek nyelvét, de a nézők szórakoztatásához is kiválóan értenek” – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: