2013. június 4. 9:44.

Június 1-jén két osztályelsőt hirdetett ki Friderikusz Sándor. Hajós András tanítványai: Bari Lacika és Kurcz Szandi bizonyultak a legjobbaknak, így ők énekelhettek tanárukkal közösen. 

Az Ének iskolája 7. adásában folytatódott a szerelmes dalok versenye. Az előző adáshoz hasonlóan ismét szívhez szóló, érzelmes nótákkal készültek a nebulók. Június 1-én Tabatabai Nejad Flóra, Lőrincz Álmos, Bari Lacika, Veres Roli, Kurcz Szandi, Scherzinger Gábor és Rafi, Bánsági Petronella valamint Rubay Laci állt színpadra.

A tanári kar – Szandi, Szulák Andrea, Király Viktor és Hajós András – valamint a vendégzsűri az elbűvölő Tabatabai Nejad Flórát és a Can’t Fight the Moonlight című számot a harmadik helyre szavazta meg. A második a Kökény Attila slágerét kitűnően éneklő Rubay Laci lett, míg a képzeletbeli dobogó legfelső fokára Hajós András két tanítványa, Bari Laci és Kurcz Szandi állhatott.

Míg Szandi a Neoton Família Nyár van című dalát adta elő teljesen új feldolgozásban, addig Lacika az Isn’t she lovely című számmal aratott osztatlan sikert. A két osztályelső jutalmul Hajós Andrással elénekelhette a Change the World című dalt.

Kurcz Szandi hatalmasat énekelt az Ének Iskolájában, csillagos 5-öst kapott

Kurcz Szandi hatalmasat énekelt az Ének Iskolájában, csillagos 5-öst kapott

Az Ének iskolája mérföldkőhöz érkezett: a következő adás az elődöntő lesz. Június 8-án mind a tizenhét versenyzővel találkozhatnak a nézők és kiderül, hogy melyik hat diák jut be a fináléba.

Kurcz Szandi: Nyár van (Csepregi Éva, Neoton) – videó

Az ének iskolája 7. adás: Kurcz Szandi is osztályelső nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A 6 döntős: Arany Timi, Farkas Zsolti, Bari Lacika, Tabatabai Nejad Flóra, Rubay Laci és Kurcz Szandi

Az Ének iskolája: íme a 6 döntős

2013. június 11. 12:12.
A Scherzinger ikrek több népdaléneklési verseny győztesei, most Az ének iskolájában bizonyíthatnak (fotó: TV2)

Az ének iskolája 2. adás

2013. április 30. 13:19.
Az ének iskolája tanári kara: Friderikusz Sándor, Szandi, Király Viktor, Szulák Andrea és Hajós András

Az ének iskolája 1. adás

2013. április 22. 13:33.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Farkas Zsolti nyerte az Ének iskoláját

Az Ének iskolája 6. adásában szerelmes dalokat kellett előadniuk a nebulóknak. Mindenki sziporkázott, ám a legjobbnak Farkas Zsolti bizonyult, aki ...