2013. május 28. 15:38.

Az Ének iskolája 6. adásában szerelmes dalokat kellett előadniuk a nebulóknak. Mindenki sziporkázott, ám a legjobbnak Farkas Zsolti bizonyult, aki a Bon-Bon Sexepilem című slágerét adta elő – egyedi verzióban.

Valovics Marcella a Next to me című dallal bebizonyította, hogy nem csak rappelni, hanem énekelni is tud. Szandi nagyon büszke volt kis tanítványára Venczli Alexre, aki Márk slágerével, a Ments meg szerelem című számmal dobogtatta meg a lányok szívét. Tóth Magdus egy komoly dallal, A nagy találkozással készült. Hamar Barni pedig a teljes tanári kart elbűvölte az I’m Yours című slágerrel, melyet nem csak szimplán elénekelt, hanem gitárral kísért.

Borítékolható volt a közönség meghatódottság Dani Matyi és az Ő című örök klasszikus után. Az Ének iskolája legidősebb diákja, Arany Timi is hozta a formáját és egy igazán hangjához illő dalt, a Because of You-t választotta az érzelmes nóták estéjén. Izsó Bogi megmaradt a népdaloknál és a Tavaszi szélt adta elő – csodásan. Farkas Zsolti Sexepiljétől mindenki extázisba esett, Szulák Andi, Szandi, Hajós András és Király Viktor is csak úgy dobálta az 5-öket és csillagos 5-öket a fiúnak.

Az ének iskolája 6. adás: Farkas Zsolti tarolt a szerelmes dalok estéjén (fotó: tv2.hu)

Az ének iskolája 6. adás: Farkas Zsolti tarolt a szerelmes dalok estéjén (fotó: tv2.hu)

Farkas Zsolti: Sexepilem – videó

Május 25-én, Az Ének iskolája 6. adásában Farkas Zsolti teljesített a legjobban, így osztályelsőként ezúttal ő énekelhetett duettet tanárával, Szulák Andreával.

Az ének iskolája 6. adás: Farkas Zsolti tarolt nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A 6 döntős: Arany Timi, Farkas Zsolti, Bari Lacika, Tabatabai Nejad Flóra, Rubay Laci és Kurcz Szandi

Az Ének iskolája: íme a 6 döntős

2013. június 11. 12:12.
Az ének iskolája tanári kara: Friderikusz Sándor, Szandi, Király Viktor, Szulák Andrea és Hajós András

Az ének iskolája 1. adás

2013. április 22. 13:33.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. Elike szerint:

    Megérdemelted a nyereményt zsoltika pedig belátom sok tehetséges gyerek volt még de gratulálok szeretünk!! <3

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Erőss Zsolt és Kiss Péter - életük a hegymászás volt

Nem keresik tovább Erőss Zsoltot és Kiss Pétert. Nincs semmi esély arra, hogy a magyar hegymászók életben vannak, ugyanis három ...