Az ének iskolája 2. adás

Az első gyermek tehetségkutatóban, Az ének iskolájában ismét nyolc gyerek produkcióját láthatták a nézők. Ezzel a nyolc kisdiákkal együtt összesen tizenhatan vannak már, teljessé vált az osztálylétszám.

A nagyokat meghazudtoló tehetséggel és ügyességgel megáldott 8-14 év közötti gyermekeket lehet látni a TV2 tehetségkutatójában. A második körben három lány és öt fiú mutatkozott be.

Bánsági Petronella Patai Anna dalával, a Küldd el a mosolyoddal varázsolta el a zsűrit. Kurcz Szandi Adele egyik leghíresebb dalával, a Rolling in the deeppel érkezett, Király Viktor szerint a lány egy igazi kis rocker, csak még nem tud róla. A harmadik lány, Arany Timi Christina Aguilera egy igen nehéz számát, a Hurt-ot adta elő. A zsűri úgy vélte, hogy Timi nem akart Christinára hasonlítani, ez mindenképpen pozitívum.

A Scherzinger ikrek több népdaléneklési verseny győztesei, most Az ének iskolájában bizonyíthatnak (fotó: TV2)

A Scherzinger ikrek több népdaléneklési verseny győztesei, most Az ének iskolájában bizonyíthatnak (fotó: TV2)

A három lány mellett öt fiú jutott be a döntőbe. Lőrincz Álmos egy igazi kis zseni, a második osztály után egyből negyedikbe ment. Emellett a fiú kiválóan énekel, Szulák Andreát meghatotta a Mit tehetnék érted című dal. Venczli Alex az Eszelős szerelemmel nyűgözte le a zsűrit. Rubay Laci sztár szeretne lenni, ezt a fiú maga mondta. Jó úton halad, hiszen Az ének iskolája osztályába már bekerült a Maradj velem! című dallal.

Scherzinger Gábor és Scherzinger Rafi ikertestvérek, több népdaléneklési versenyt megnyertek már. A Fújd el jó szél című dallal jutottak be a versenybe. Hamar Barni egyszerre énekelt és gitározott a tanári gárdának, a Learning to let go című dal pedig nagyon tetszett a zsűrinek.

Május 4-én, szombaton folytatódik Az ének iskolája a TV2-n.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: