Az ének iskolája 1. adás

Április 20-án este megkezdődött a TV2 új tehetségkutatója, Az ének iskolája. A műsorban ezúttal nem felnőttek, hanem a gyerkőcök mutathatják meg, mennyire is tudnak énekelni.

Az ének iskolája más verseny, mint amit eddig láthattunk különböző tehetségkutatókban. Itt nincsenek kiesők, a zsűrigárda pedig hétről hétre segíti a kis versenyzőket. 40 tehetséges gyerkőc jutott be a műsorba, az osztályfőnök (és műsorvezető) Friderikusz Sándor. Fridi mellett négy “tanár” segíti a kis énekesek fejlődését, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor.

Az első adásban nyolc 8-14 éves gyermek előadását láthatták a nézők. A nyolc versenyző közül négy lány és négy fiú mutatkozott be, a tanári gárda minden tagja élvezettel hallgatta a kicsik előadását.

Tabatabai Nejad Flóra édesapja iráni származású, ő Emilia nagy slágerével, a Big, big worlddel érkezett. Tóth Magdus a Meghalok, hogyha rám nézel című dalt választotta, a zsűrinek nagyon tetszett az előadás. Az erőteljes hangú Izsó Bogit is megdicsérték a tanárok, ő a Repülj madár című dalt választotta. A negyedik lány, Valovics Marcella szintén angolul énekelt, egy Amy Winehouse dallal lépett a színpadra, melynek címe You know I’m no good.

Az ének iskolája tanári kara: Friderikusz Sándor, Szandi, Király Viktor, Szulák Andrea és Hajós András

Az ének iskolája tanári kara: Friderikusz Sándor, Szandi, Király Viktor, Szulák Andrea és Hajós András

A négy lány mellett négy fiú is bemutatkozott, Farkas Zsolti a Lehet zöld az ég című slágert adta elő. Dani Matyi nemcsak énekelni szokott, hanem színészkedni is, így nem volt meglepő, hogy az Oroszlánkirály egyik betétdalára esett a választása. Veres Roli bevállalós volt, Fluor Tomi nagy sikerű slágerével, a Mizuval érkezett Az ének iskolájába. Bari Lacika és a Caruso című dal okozta talán a legnagyobb meglepetést, a tanári gárda egyöntetűen úgy vélte, hogy nagyon tehetséges a fiú.

Április 27-én újabb tehetséges gyermekek fognak bemutatkozni a TV2 tehetségkutatójában.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: