Az első hétvége a Való Világ Villában

Laci beköltözése után sorra kapták a feladatot a Villalakók, hogy ne unatkozzanak a hétvégén sem. Szerepeltek az X-Faktorban, kiderült, hogy kivel nem szeretnek együtt lakni a többiek, és Zsófi teljesen meztelenül töltötte az éjszakát. Az X-Faktor élő adásába kapcsolódhattak be a lakók, de nem mint nézők, hanem mint szereplők.

Be kellett bizonyítaniuk, hogy bennük is ott rejlik az az ominózus X. Az Okostojás zenés múltját figyelembe véve Alekosz feladata volt, hogy szintetizátorral szórakoztató műsort adjon elő, amibe természetesen a többiek is csatlakozzanak. Alekosz lázas készülődés után az Aranyeső című nagyszerű slágert adta elő, amire Gigi és Béci roma táncot lejtett. A produkció nagyon jól sikerült, csak azt nem lehet tudni, hogy utána Alekosz miért zuhant magába.

Már most, néhány nap együttélés után kiderült, hogy ki az, aki a legkevésbé szimpatikus a többieknek. A lakóknak névtelenül kellett leadniuk voksukat különböző kérdésekre. Például a legtöbben Évát tartják a legidegesítőbbnek, a legegoistábbnak és vele a legnehezebb együtt élni. Lacit tartják a falkavezérnek és a többség Gigit kedveli a legjobban.

A nézők a hétvégén is dönthettek a Villalakók sorsáról, mégpedig arról, hogy ki aludjon meztelenül. Számítani lehetett, hogy az Alekosz mellé került Naivát választja ki a nagyérdemű. Zsófi teljesítette a nézők akaratát és teljesen pucéran feküdt be a nőcsábász mellé. Titkos küldetést kap Laci, akinek mostantól az lesz a feladata, hogy minden ételt elsózzon. De Laci magánakciókba is belekezdett, hiszen hajnalok hajnalán mindenkit kiparancsolt az ágyból és edzésre invitált.

Ma négyen költöznek a Villába. A Rosszkislányok közül a szókimondó, műkörömépítő, 21 éves Anikó, vagy a vagány, 20 éves Beus, esetleg a vadóc életművész, Niki kap esélyt a fődíj megnyerésére. Azonban egy Rosszkislányon kívül három tündéri kölyökkutyus is Villalakó lesz. A nézők jelenleg arról szavazhatnak, hogy milyen nevet kapjon a két fiú és a kislány kutya. Akadnak szép számmal ötletek, felmerült már három műsorvezető: Lilu, Balázs és Buci neve, de a Szotyitól kezdve, a Bukfencen át, Rumliig mindenféle variációk vannak. A kutyusok a devecseri iszapkatasztrófa szerencsés túlélői. Most mindenki otthonába vidám pillanatokat szerezhetnek, mert fenekestől felforgatják a Villalakók életét.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: