Az 1. csillag születik válogatás

2011. április 2. Az RTL Klub levetítette az első válogatását a tv-ben. Igazából sok meglepetést nem hozott a műsor, a már megszokott képkockákat vártuk, és nem is lett másképp. Voltak gagyi produkciók, voltak nevetségesek és szórakoztatók, illetve megmutatkozott 1-1 képzettebb tehetség is, akik határozott IGEN vokssal a zsűri szájából, tovább is jutottak.

A csillag születik válogatás első továbbjutói

  • Buzás Viktor: a nagy testépítő edző. Első látásra ez tűnt fel mindenkinek, ami egyébként igaz is. Egy “izompacsirta kidobó” ember lépett a színpadra, mindenki rémülten figyelte, mit fog előadni. Mindenki meglepetésére, egy hihetetlen tiszta “operahang” szólalt fel, melyre válaszul a zsűri is csak IGEN-nel tudott szavazni
  • Everdance tánccsoport: a nagy számú csoport megmutatta magát több stílusban is, mely szinpatikus volt a bírák és a nézőközönség számára is, így most már biztos, hogy tánccsoport is lesz a továbbjutók között.
  • Farkas György Gyula: F-f-f-f-f-f-f, vagyis a dadogó rappelő. Érdekesség, hogy csak a beszéde szenved valamilyen fogyatékosságot, ha megszólal a zene, és rappelni kell, akkor tökéletesen mondja, mitöbb hadarja a szavakat és a rímeket.
  • Horváth József, de inkább “Mr Joe”: Svédországból jött haza, hogy megmutassa, milyen remekül tud énekelni. Ez sikerült is a népszerű Yesterday című dallal.
  • Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz: egy házaspár, aki megmutatta milyen összhang és szeretet mutatkozhat meg egy professzionális balett előadásban. Ilyen érzelmeket kimutató produkciót csak egy szerelmes pár tud megmutatni. Ezt tetézte azok a mozdulat elemek, melyek nem mindennapi erőnlétet és tudást sugároztak.
  • Szabó Ádám: a nagy harmonika virtuóz. A tradícionális, régi hangszert újra népszerűvé tette pusztán azzal, ahogy játszott rajta. Nagyon tehetséges versenyzőt láthattunk és hallhattunk általa, akinek a továbbjutása nem is volt kétséges.
  • Timi Chen: Quimbi – Most múlik c. – már a csapból is folyó – dalát adta elő kínai nyelven. A dal magyarul annyira népszerű volt, hogy rengetegen próbálkoztak ezzel indulni, de csak a kínai lánynak sikerült továbbjutnia vele, aki egyébként folyékonyan és tisztán beszél magyarul is.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: