Augusztus 28-án rajtol, indul az X-faktor

Már az ország számos pontján lehet látni az X-faktort promótáló plakátokat, reklámtáblákat. Aki eddig követte az előkészületeket, és a válogatást, az tudja, hogy 2010 az X-faktor éve, de hogy az esztendő melyik napján indul a nagyszabású show-műsor, az csak a mai napon derült ki.

Hivatalos weboldalán publikálta a készítő RTL Klub, hogy augusztus 28-án kerül először képernyőre a tehetségkutató. A nyárzáró hétvégén végre a nézők is megláthatják, mi is ennek az Angliában, és számos más országban nagy népszerűségnek örvendő produkciónak a titka. Na és azt is elkezdhetik találgatni, hogy ki lehet az, akiben megvan a bizonyos X-faktor.

Nagy hírverés előzte meg a Tv2-es Megasztár 5 első adását, azonban konkrét időponttal az RTL rukkolt ki először. Korábban kiderült az is, hogy Ördög Nóra mellett Sebestyén Balázst láthatjuk majd a műsorvezető szerepében, a négy mentor pedig Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és ifj. Malek Miklós lesznek.

A szereplőválogatások az X-faktor esetében inkább a háttérben zajlottak, így sok meglepetés várhat még a nézőkre augusztus végén, illetve a későbbi időpontokban is. Egyelőre azt még nem tudni, melyik mentor melyik csapatért felel majd, tehát ki segíti majd a fiúkat és lányokat, a 25 év felettieket és a formációkat. A konkurens Megasztár vélhetően hamar reagál majd a bejelentésre, és kezdetét veszi a valódi harc a nézők kegyeiért.

Hosszú ideig tartó gondos előkészület, kisebb botrány a műsorvezető személye körül, majd lehullt a lepel a mentorok kilétét illetően, de sokak számára még mindig titokzatos lehet a tehetségkutató. Angliában már hat rész elkészült, és hatalmas volt az érdeklődés, de az X-faktornak nem lesz könnyű dolga hazánkban, azonban igyekszik a stáb megnyerni a nézőket a mentorok „húzóneveivel”. Mivel egy népszerű külföldi licenszről van szó, más országokban is elindul az új csillag keresése a magyar X-faktorral párhuzamosan. A lengyel, bolgár, finn és német műsorokban ugyanúgy sztárjelöltekre vadásznak, akik az ismeretlenségből juthatnak a reflektorfénybe a show segítségével. Hogy itthon ki lesz az új csillag? Augusztus 28-ától egyre közelebb kerülünk a válaszhoz.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Agocsovics Bendegúz szerint:

  Szerintetek miért van a zsűri minden adásban ugyanabban a ruhában? Létezik, hogy egy nap van csak a válogatásra?

 2. ERIKA szerint:

  KEDVES SALAMON LÁSZLÓNÉ!NEM ÉRTEK EGYET ÖNNEL,HOGY ROSSZ LENNE A ZSŰRI.A NÉZETTSÉG NEM EZT TÜKRÖZI.MAJDNEM A MAGYARORSZÁGI FELNŐTT LAKOSSÁG FELE AZ X FAKTORRA KIVÁNCSI.AKI ERRE A VERSENYRE JELENTKEZIK SZÁMOLNIA KELL AVVAL,HOGY IDŐNKÉNT “ELMEGY AZ ESZE A ZSŰRINEK” A SOK FÜLFACSARITÓ ELŐADÁSTÓL.MÉG ÉN IS KI SZOKTAM AKADNI EGYES VERSENYZŐTŐL,MERT NEHÉZ MEGÉRTENI ÉP ÉSSZEL,HOGY MIÉRT ÁLL KI ÉS NÉZETI LE MAGÁT ORSZÁG-VILÁG ELŐTT AZ OLYAN AKI BICSKANYITOGATÓ MÓDON HÖRÖG A SZINPADON.NA DE IGY VAN EZ RENDJÉN.GONDOLOM,HOGY AZÉRT,HOGY LEGYEN LEGALÁBB EGY-KÉT PERCÜK,HOGY LÁSSA ,HALLJA A VILÁG ŐKET.DE RENGETEGEN EGYÁLTALÁN NEM AKARJÁK MEGÉRTENI MÉG ILYEN EGYÉRTELMŰ NAGY SZAKMAI ELISMERÉSNEK ÖRVENDŐ ZSŰRITAGNAK SEM A DÖNTÉSÉT.EZ A MŰSOR ÚGY VAN KITALÁLVA,HOGY IZGALMAS ,ÉRZÉSEKKEL TELI VÉLEMÉNYEKET FORMÁLJON A ZSŰRI.

 3. Nagy József szerint:

  Jó a müsor de azért olyat nem kelett volna beengedni a válogatásra aki már évek óta ismert sztár…
  Mint pl:Vastag Csaba/popdarálóból/

 4. Sarolta szerint:

  Gratulálok Nicolas!
  2 éves kisunokám /a késői időpont ellenére/ felébredve Veled énekelte, hogy Hallelujah!
  Hát Hallelujah! Kívánom, hogy elérd célodat, teljesüljön álmod!

 5. Salamon Lászlóné szerint:

  Nagy Feróval az élen, a zsüri közönséges. Ugy a beszéde, a modora.Az öltözéke, a magatartása. Nem megengedhető a beszéd stilus egy TV-ben. SZAR és ilyesmi. A magyar szavak annyira választékosak lehetnek erre voltunk büszkék, de ez a zsüri nem ismeri a magyar kifejezéseket, csak a trágár szavakat ami Nagy Feró munkásságát jellemzi most is magát adja, és a többiek utánozzák.

  Salamon Lászlóné

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: