2012. február 24. 9:20.

Csütörtökön eldőlt a Való Világ 5 egyik legnagyobb kérdése: kit visz ki magával Fecó az utolsó párbajra, és ezzel kiket juttat biztosan a fináléba?

A Dumagép a szívére hallgatott, így Attilának adta át a zöld kendőt, ezzel pedig Seherezádénak és Csabának egyenes utat adott a fináléba.

Csütörtök este óriási feszültség uralkodott a villában: a végjáték elkezdődött, már csak négyen vannak játékban, a lakók az utolsó párbaj előtt állnak, vasárnap pedig eldől, ki nyeri meg a Való Világ 5 fődíját. Mindezt még tetézte, hogy Fecó első párbaja miatt rettenetesen ideges volt.

Kedden a lakók többsége – Seherezádé és Attila – úgy döntött, hogy a Dumagépet küldi párbajozni. Csütörtökön Fecónak meg kellett neveznie ellenfelét. Fecó elmondása szerint nem taktikai megfontolásból, hanem a szívére hallgatva hozta meg döntését, így egykori cimborájának, Attilának adta át a zöld kendőt. A Dumagép így a fináléba juttatta Seherezádét és Csabát. A pénteki párbaj győztese természetesen csatlakozhat a két finalistához, vagyis vasárnap hárman küzdenek meg a VV5 fődíjáért.

VV Attila

VV Attila: VV Fecó kihívta a Finálé előtti utolsó párbajra

Attila egy hete volt párbajozni, amikor hatalmas fölénnyel kint hagyta Verát. Fecó valószínűleg azért merte kihívni a legutóbbi párbajgyőztest, mert úgy gondolja, ha pénteken nem tudja legyőzni, akkor két nap múlva a fináléban sem lenne esélye ellene.

Attila lesz Fecó ellenfele a párbajon nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Talán Attila

Talán Attila – 3. döntő

2012. március 31. 0:01.
VV Fecó

VV Fecó kiesett, VV Attila finalista

2012. február 25. 0:04.
VV Fecó

VV Fecó megy párbajozni

2012. február 22. 12:45.
VV Attila

VV Attila megy párbajozni

2012. február 16. 12:08.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Eszter

VV Eszter terhességi tesztet szorongatva és Seherezádéval kézen fogva vonult be a fürdőszobába. A Karrierista lány beavatta villabeli barátnőjét titkába: ...