2012. február 28. 12:20.

VV Attila Seherezádéval karöltve Rómába utazik, hogy a lány személyesen zárhassa le kapcsolatát olasz barátjával és hazahozhassa kiskutyáját.

Mindenkit meglepett, hogy a két finalista kettesben megy egy római körútra.

A Való Világ 5 győztese, Attila lovagiasan felajánlotta magát útitársnak Seherezádénál, aki Rómába készül, hogy végleg lezárja kapcsolatát olasz szerelmével, és elhozza cuccait és kiskutyáját, Barbie-t. A Való Világ 5 luxusbörtönébe Sehi még úgy költözött be, hogy kinn olasz barátja, Claudio várta, ám a játék folyamán a férfi szakított a lánnyal. Seherezádé úgy érzi, akkor jár el korrektül, ha személyesen is megbeszélik a történteket volt szerelmével, így Rómába utazik.

Attila és Sehi a Való Világ utolsó heteiben került közelebb egymáshoz, és a végjátékban igazi barátokká váltak. A VV5 győztese szerint egy gyenge nő ne menjen egyedül exbarátjához, ki tudja milyen indulatok szabadulnak el a férfiban, ezért elkíséri Seherezádét. Attila valóban megkedvelte a szőke lányt, hiszen újdonsült milliomosként semmi nem kényszeríti arra, hogy Sehivel utazgasson.

VV Seherezádé és VV Attila

VV Seherezádé és VV Attila: együtt utaznak Rómába. Jelent valamit?

Attila nagyon készül a római útra, mert még soha nem volt az olasz fővárosban. Miután Seherezádé rendezte viszonyát exbarátjával, szórakozásra és pihenésre is szánnak egy kis időt, és Sehi megmutatja az Összeférhetetlennek a város nevezetességeit.

A Való Világ 5 győztese előtt még áll egy út, a nyereményutazás, ám azt még nem tudni, hogy Attila kit visz magával nyaralni, talán az is elképzelhető, hogy legújabb barátjára, Seherezádéra esik a választása.

Attila és Seherezádé együtt utazik Rómába nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Seherezádé

VV Seherezádé színész lesz

2012. augusztus 13. 14:29.
VV Attila

A Való Világ 5 nyertese VV Attila

2012. február 26. 23:32.
VV Attila

VV Attila megy párbajozni

2012. február 16. 12:08.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. golyo szerint:

    szerintem nagyonis megerdemelte ezt a gyözelmet attila mert ö egy igazi taktikus a többi latszolag gyenge jatekos volt

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Attila

2012. Február 26. Vasárnap: Való Világ 5 Finálé. Benne a 3 finalista: VV Attila, VV Csaba és VV Seherezádé. Ők ...