Áprilisban indul az Adás

Április elején megkezdődnek az adások sugárzása is az RTL Klub műsorán. Korábbi cikkünkben közöltük, hogy a felvételek már megkezdődnek még március első napjaiban, az adást viszont csak Április elején vetíti a tv csatorna. Remélhetőleg nem április 1-re tervezik a szervezők az első adást, és nem áprilisi tréfa lesz belőle.

Minden bizonnyal április 2-án, szombaton láthatjuk az első szereplést a válogatás pillanatairól.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz az új műsorvezető páros. A szemfülesebbek, akik folyamatosan nyomon követik oldalunk tartalmát és változásait, már tudják, hogy Ördög Nóri és Nagy Sanyi lesz a 2 műsorvezető.

A csillag születik zsűri listáján a legutóbbi, 2-es szériához képest nem lesz változás, hiszen az RTL Klubnak sikerült ugyanazokat a bírákat összetoborozni, mint akik korábban is ítészkedtek a kis csillagok tehetséges produkcióin. Név szerint: Fáy Miklós, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja és Szirtes Tamás.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Mikes szerint:

  Az előző komentem első része Alexnek szólt! 🙂

 2. Mikes szerint:

  Szerintem ne is foglalkozz ezzel, ha jó vagy akkor csinálj valami kis demót és vedd a kezedbe a sorsod, menj el egy kiadóhoz vele.
  Katja téged nagyon szerettünk a műsorban, de te se a “nem énekes” produkciókhoz tartoztál. Még jódlizol néha?

 3. Sebestyén Katja szerint:

  Alex, szerintem nem kell emiatt elkeseredned. Ha nem indítanának ilyen műsorokat a kereskedelmi televíziók, akkor ez a lehetőség sem lenne azoknak, akik ki akarnak törni! Én mint régi Csillag születikes, nagyon jónak tartom, hogy ezt elindította az Rtl klub, hiszen ez az egyetlen olyan műsor, ahol nem csak az énekesek mutathatják meg hogy mit tudnak!:) Ráadásul ha profi énekesnek gondolod magad, akkor próbáld meg az x faktort, ott kizárólag zenei produkciókat keresnek! És az is lesz idén az Rtl klub-on:)

 4. alex szerint:

  Az RTL klub szerkesztőség rendes,de a zsűri szemét.

 5. alex szerint:

  Hogy van az,hogy képzett énekesek,zenészek nem tudnak tovább jutni? Nem érdekes?

 6. alex szerint:

  Határon túliak,roma kissebbség,szellemi nyomorékok előnyben.Megasztár,Csillagszületik mind ugyanaz.

 7. alex szerint:

  Ennél szemetebb zsűrit lehetne még összeállitani? Talán még ha a Friderikusz is benne lenne nem?

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: