Apa lesz VV Cristofel

A Való Világ egykori latin csődöre, a 20 éves Christofel úgy tűnik, apa lesz. Barátnője, a 28 éves Vivien a terhessége nyolcadik hetében jár.

Érdekes fejlemény ez ahhoz képest, hogy alig néhány hónappal ezelőtt Christofel megverte Vivient úgy, hogy a lánynak még a dobhártyája is beszakadt.

Bár mindössze húsz éves, VV Christofel apai örömök elé néz. Barátnője, Vivien a nyolcadik hétben jár, és úgy néz ki, hogy mindketten rendkívül izgatottak a baba érkezésétől. Christofel örömkönnyekben úszik a hírtől, hogy gyermeke lesz. Mindjárt huszonegy éves, késznek érzi magát az apaságra, Vivien is vágyott már egy gyermekre.

A pár nagyon boldog, a legjobban annak örülnének, ha kisfiuk születne, de a baba nemét egyelőre még nem tudják. A fiataloknak konkrét terveik vannak, külföldön szeretnének boldogulni. Ha minden igaz, Németország felé veszik majd útjukat, ahol éttermet szeretnének nyitni.

VV Christofel és párja, Vivien - Nyáron érkezik első közös gyermekük (fotó: Facebook)

VV Christofel és párja, Vivien - Nyáron érkezik első közös gyermekük (fotó: Facebook)

Úgy tűnik, Vivien és Christofel álmai fedik egymást, mindketten külföldi karrierről ábrándoznak, és szeretnének sikereket elérni. A bébi is szerepelt a terveik között, noha gondolták, hogy ilyen hamar össze fog jönni.

Elég furcsának tűnik a páros hozzáállása a jövőhöz és a közös boldogságukhoz, ugyanis alig pár hónapja történt, hogy Christofel elég brutálisan bántalmazta a lányt. Vivient olyan durva módon ütlegelte, hogy a lány dobhártyája beszakadt, arca pedig feldagadt. Mindezek ellenére a lány nem tett feljelentést az egykori Való Világ szereplő ellen, sőt, a verés ellenére visszafogadta. Egyelőre úgy tűnik, hogy Vivien elfeledni véli a bántalmazást, és minden jó kettejük kapcsolatában. Remélhetőleg Christofel képes lesz megváltozni a gyermektől, és boldog családot fognak alkotni. A pici a nyár közepén érkezik meg majd.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: