Antal Timi – 2. élő adás

Antal Tímea kisfilmjéből kiderült, hogy komoly, 3 éves, boldog kapcsolatban él. Szerinte az x-faktor színpadán csak úgy lehet szerelmes dalt énekelni, ha van kiről.

Malek Miklós szerint is előnyt jelent a kiegyensúlyozott kapcsolat, azonban, amikor feljön a színpadra Timi, akkor nem csak a Párjának kell énekelnie, hanem a közönségnek is.

Komoly koreográfiát láthattunk Timi előadásában, amiben több táncos férfi is részt vett, amit bizony tolerálnia kellett az énekesnő barátjának.

Ildikó szerette volna, ha jobban ellazul Timi a színpadon, melyet ilyen koreográfiával azért meg kell jegyeznünk, nem volt könnyű. Nézd vissza Te is:

Antal Tímea előadása

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. ERZSIKE szerint:

  SZÉP HANGOD VAN DE HIÁBA GERGŐ NYERTEMEG TE VAGY A JOBB

 2. Lilka szerint:

  Timi, állati jó vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Imádlak!!!!!!!!

 3. öcsi szerint:

  Ez a TIimike egy kis csoda…

 4. regina szerint:

  szia timi nagy rajongod vagyok és csak 10 éves vagyok de nagyon jó vagy és soksikert eddig nagyon jó voltál szerintem.soksikert:)

 5. Réka szerint:

  NAGYON JÓ VAGY Timi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Gabriella szerint:

  Draga Timi te mar most sztar vagy nincs is mirol beszelni.Az egyeniseged a modorod a szinpadi visselkedesed magavalragado erre vigyazz es orizd meg,borzaszto szimpatikus ember vagy.Tovabbi sok sikert kivanok neked, jo dalvalasztast es eneklest .Nagy rajongod vagyok!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: