2012. október 20. 20:38.

Antal Tímea kisfilmjéből kiderült, hogy komoly, 3 éves, boldog kapcsolatban él. Szerinte az x-faktor színpadán csak úgy lehet szerelmes dalt énekelni, ha van kiről.

Malek Miklós szerint is előnyt jelent a kiegyensúlyozott kapcsolat, azonban, amikor feljön a színpadra Timi, akkor nem csak a Párjának kell énekelnie, hanem a közönségnek is.

Komoly koreográfiát láthattunk Timi előadásában, amiben több táncos férfi is részt vett, amit bizony tolerálnia kellett az énekesnő barátjának.

Ildikó szerette volna, ha jobban ellazul Timi a színpadon, melyet ilyen koreográfiával azért meg kell jegyeznünk, nem volt könnyű. Nézd vissza Te is:

Antal Tímea előadása

Antal Timi – 2. élő adás nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Antal Timi

X-faktor finálé, vasárnap: Antal Timi

2012. december 16. 21:00.
Antal Timi

Antal Timi: 2012. november 17.

2012. november 17. 22:00.
Hozzászólások (6) - Hozzászólás írása »
 1. ERZSIKE szerint:

  SZÉP HANGOD VAN DE HIÁBA GERGŐ NYERTEMEG TE VAGY A JOBB

 2. Lilka szerint:

  Timi, állati jó vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Imádlak!!!!!!!!

 3. öcsi szerint:

  Ez a TIimike egy kis csoda…

 4. regina szerint:

  szia timi nagy rajongod vagyok és csak 10 éves vagyok de nagyon jó vagy és soksikert eddig nagyon jó voltál szerintem.soksikert:)

 5. Réka szerint:

  NAGYON JÓ VAGY Timi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Gabriella szerint:

  Draga Timi te mar most sztar vagy nincs is mirol beszelni.Az egyeniseged a modorod a szinpadi visselkedesed magavalragado erre vigyazz es orizd meg,borzaszto szimpatikus ember vagy.Tovabbi sok sikert kivanok neked, jo dalvalasztast es eneklest .Nagy rajongod vagyok!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Spirit

A Spirit tagjai olyannyira felpörögtek az elmúlt x-faktor élő show után, hogy le kellett vezetniük az energiáikat extrém sportok keretein ...